Haberler

Uğur Arslan'dan Şiir Gecesi

Güncelleme:

Sevilen televizyon sunucusu, şair, şiir albümü ile hayranlarının gönüllerinde taht kuran Uğur Arslan, Eyüplülerle Haliç Etkinlik Alanı'nda buluştu.

Eyüp Belediyesi, Haliç kıyısında geçtiğimiz yıl kurduğu Etkinlik Alanı'nda bu sene de birbirinden renkli organizasyonlar düzenliyor. Konserler, açıkhava film şöleni, şiir dinletileri, çocuklar için eğlenceler ve yurdumuzun dört bir yanındaki illerimizi yerel kültürleriyle yansıtan özel geceler Haliç Etkinlik Alanı'nda Eyüplülerle buluşuyor.

Etkinlik alanında düzenlenen gecede Uğur Arslan, şiirleri ile Eyüplülerle buluştu. Arslan'ı dinlemeye, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi başkan yardımcıları, dernek başkanları, üyeleri ve vatandaşlar geldi.

Şiirleri ile olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da sevenlerini kucaklayan Arslan, unutulmaz bir şiir gecesi yaşattı. Başkan İsmail Kavuncu, sahnede Arslan'a teşekkür ederek çiçek taktim etti.

Başkan daha sonra dernek stantlarını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Uğur Arslan Haliç Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title