Haberler

Ücretsiz maske dağıtıldığını duyan oraya koştu, yaşanan izdihamda sosyal mesafe unutuldu

Güncelleme:

Kırıkkale'de bir iş insanı koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara destek vermek için 100 bin adet ücretsiz maske dağıttı. Maskelerin ücretsiz dağıtıldığını duyan vatandaşlar izdihama neden olurken, sosyal mesafe de bu sırada unutuldu.

Kırıkkale'de koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara destek vermek isteyen iş insanı Orhan Kılıç, kent merkezinin çeşitli noktalarında 100 bin adet ücretsiz maske dağıtımı yaptırdı.

Ücretsiz maske dağıtıldığını duyan oraya koştu, yaşanan izdihamda sosyal mesafe unutuldu

ÜCRETSİZ MASKE ALAYIM DERKEN MESAFEYİ UNUTTULAR

Çarşamba pazarında maskelerin ücretsiz dağıtıldığını duyan vatandaşlar ise izdihama neden oldu. Bazı vatandaşlar ücretsiz maske almak isterken sosyal mesafeyi unuttu.

Ücretsiz maske dağıtıldığını duyan oraya koştu, yaşanan izdihamda sosyal mesafe unutuldu

Topluluk, maske dağıtımının ardından dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Kılıç Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (34)

HAMİT:

Millete bedava de ne olsa alacak. Bu duruma getirenlerin yüzü kızarır ve utanç duyarlar mı?

22
3
yanıtYanıtla
Ceyyhun...:

Merak etme superzeka ABD de durum pek farkli degil. Laf olsun torba dolsun diye yazmişsin bir seyler..

yanıt6
yanıt10
HAMİT:

Rumuz Ceyhun abd nufusu 330 milyon ve hükümet kişi başı 5000 dolar yardım yapacağını ilan etti. Sen daha süperzeka olarak hesaplarsın artık.

yanıt3
yanıt0
coni:

su an evinde yatan tum memurlarin maaslari bizim cebimizden odeniyo biliyosunuz dimi ! aksam 5 paydos, yemekler caylar rahat is ne guzel ya

9
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Öyle deme, öğretmenler çok çalışıyorlar, dünyayı taşıyorlar sırtlarında, vay fedakar öğretmenler vay, gözlerimi yaşartıyorlar. . . Yersen!

yanıt5
yanıt6
memur:

Evinde yatan memur mu var böyle gereksiz bir yorum yapıyorsunuz. Okuyup keşke sizde memur olabilseydiniz. Önemli bir konuda memurun maaşını kusura bakma kimse cebinden ödemiyor o memur senden daha fazla bu devlete vergi veriyor. Varsa bir memur arkadaşın bordrosuna bakabilirsin

yanıt5
yanıt6
admn:

yanlışın var akşam 4 paydos artık

yanıt7
yanıt1
Vatandaş:

MEMUR biz daha fazla okuyup mühendis olduk ama böyle yattığımız yerden para geleceğini bilsek hem bu kadar çalışıp yormazdık kendimizi, hem de eklem elden su gölden mis gibi yaşar giderdik. Bilemedik işte. Okuyup memur olabilseydinizmiş; sanırım genetik mühendisi kadrosunda memurluk yapıyorsunuz o kadar okuduğunuza göre. . . Verdiğin vergi de benimkinden fazla değil ayrıca; hodri meydan.

yanıt2
yanıt2
abc:

sende oku memur ol aslanım tutan mı var

yanıt3
yanıt0
Tesisatçı:

Bende babamın hayrına şeker dağıtıyorum varmı isteyen ?

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title