Haberler

Uçak Kabinlerini Türk Şirketleri Donatıyor

Hamburg'daki dünyanın en kapsamlı uçak kabin ve servis hizmetleri fuarında Türk şirketleri gözde.

Hamburg'daki dünyanın en kapsamlı uçak kabin ve servis hizmetleri fuarında Türk şirketleri gözde.

ALMANYA'NIN Hamburg kentindeki Aircraft Interiors Expo isimli uçak kabin ve ikram hizmetleri fuarında Türk şirketleri büyük ilgi görüyor.

Fuardaki Türk şirketleri, TCI, AVV, SEM, Çobanpınar Water, Trapez Adversiting, Enmak ve Spekon'un stantlarını gezen Hamburg Ticaret Ataşeleri Şevket Ilgaç, Nart Baybars Erdem ve yardımcısı Sacit Dizman yetkililerden bilgi aldılar.

ÜST KALİTE

Ilgaç ve beraberindekiler Türk Hava Yolları'nın yan kuruluşu olan ve uçak kabin döşemesinden servis trolleylerini kadar şimdiye kadar Türkiye'de üretilmeyen kabin eşyalarını üreten ve tüm dünyaya pazarlayan TCI Genel Müdürü Halil Tokel ve THY Hamburg Temsilcisi Cemil Tezgah ile görüştüler Tokel, ürünlerin en üst kalitede olduğu ve büyük rağbet gördüğünü söyledi.

DÜNYADA 5.

Uçak ikram servisi için plastik tabak, kaşık, bardak üreten ve müşterileri arasında branşın en prestijlileri Emirates, Quatar ve Lufthansa gibi hava yolları olan SEM Plastik'ın satış müdürü Orhan Göçer, 'Tüm dünyada 70'in üzerinde hava yolları ürünlerimizi kullanıyor. Müşterinin isteğine göre tasarım yapıyoruz. Branşta dünyanın en büyük 5. şirketiyiz. Yoğun talebi karşılamak için 2013 yılında üretim merkezimiz Silivri'de 22 bin metrekarelik yeni tesisimizi açacağız' dedi.

FİRST CLASS DONANIMI ENMAK'TAN

Uçakların first class sınıfları için el bezi, yastık, havlu, gibi tekstiller üreten Enmak yöneticisi Mustafa Saatçıoğlu, 'Lufthansa'nın ürün geliştirme partneriyiz. Lufthansa için yeni ürünler geliştirip, tasarlıyoruz' dedi.

Ticaret Ataşesi Şevket Ilgaç, son fuara sadece iki Türk şirketi katıldığını bu kez ise biri Almanya'dan olmak üzere yedi Türk şirketinin katıldığına dikkat çekerek, 'Bu Türk şirketlerinin uçak kabin sektöründeki başarısının göstergesi. Bir çoğu ulusal hava yollarımız THY'nin yanı sıra dünya devleri olan uçak şirketlerinin kabinlerini güzelleştiriyorlar. Çok gurur verici' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Almanya Spekon Enmak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title