Haberler

Twitter'da Kur'an'a Ayak Basan Kadın Yakalandı

Güncelleme:

Kur'an'a ayak basma fotoğrafı paylaşınca büyük tepki toplayan 'kedibiti' isimli Twitter kullanıcısı, Melih Gökçek'in şikayeti üzerine yakayı ele verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla İslamiyet'e hakaret eden bu kişi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

'kedibiti' isimli twitter kullanıcısının İstanbul'da yaşayan Gülbeyaz A. (38) olduğu tespit edildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Atik'in bilgisayarına ve telefonuna el konuldu.

İNANCI OLMADIĞINI BELİRTTİ

İfadesinde bir inancı olmadığını, Kur'an'a ayak basılan fotoğrafın yanında devlet büyüklerine hakaret eden A., hakkında iftira, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve kamu barışını bozma hedefiyle hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA MÜDAHİL OLDU

Davaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı aracılığıyla müdahil olduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de söz konusu dava için avukatına talimat verdiği ifade ediliyor.

Gökçek, olay sonrası Twitter'dan açıklama yaptı;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Melih Gökçek İstanbul Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (653)

simin:

Türkiye''de bir sürü aydın, gazeteci, çoluk çocuk, kadın öldürüp katilleri yakalanmamış, deliller örtbas edilmişken bu konuya gösterilen hassasiyet gözlerimi yaşarttı. . .

5
65
yanıtYanıtla
MENEKŞE:

KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

43
1
yanıtYanıtla
.:

BU KADAR RESİM BİLE O YOLUN YOLCUSU BİR ŞEREFSİZ OLDUĞUNUN DELİLİ!

39
5
yanıtYanıtla
ALPEREN OCAKLI:

chp bu ülkede kuran yaktı onun cezası ne olacak

27
12
yanıtYanıtla
tarık:

işid yanlış insanları kesiyor al bunu kuş başı yap alkışlayalım

34
5
yanıtYanıtla
ilahiyat:

kurana basılan ayak müminlerin kalbine basılmıştır

34
4
yanıtYanıtla
Asiri inanc Cildirtiyor, Katillestiriyor:

Ya bu kadina bu kadar tepki niye? ISID islam adina , allah adina bu kadar cinayet islerse, 3 yasindaki bir bebege silahlarin namlusunu dönderir ve bu en kücük rehinemizdir derse ve kücük cocuklarin bogazini, daha inanci, düsüncesi ve neye karar vercegini bilmiyen, sucsuz ve mahsum, tercih düsüncesi, hangi inanaca ait olacagini bilmiyen yastaki bir insani allahu ekber diye bogazini keserlerse allah adina, islam adina, pek tabiki böylesi insanalarda cikar ve öfkesini böyle dile getirirler. . Bu kadinin hatasi telafi edilir, giderilir, ama Allaha ve Islama, 0 Islam adina, Alhu ekber diyerek kafa koparanlarin ayaklar altina adiklari , katl ettikleri Islami, Inanci nasil kurtaracaksiniz buna kafa yorun. . . Bu adamlara karsi durun Islam Dinini korumak icin.

8
30
yanıtYanıtla
KAAN:

BU HAREKETİ TASVİP ETMİYORUM AMA GÖKCEKTENDE NEFRET EDİYORUM

5
33
yanıtYanıtla
can yerlikaya:

yapılan saygısızlıktır çok açık ve yanlıştır amaaaa herkesin kendi inancı bunun yüzünden kimse yargılanamaz hüküm giyemez. . .

3
34
yanıtYanıtla
aydeniz:

o ayaklarin kopar da kötürüm olursun insallah dinsiz edepsiz

35
2
yanıtYanıtla
Tüm 653 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title