Haberler

Tutuklama Kararını Duyan Zanlı, Adliyenin İkinci Katından Atladı

Güncelleme:

İzmit'de tehdit suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ahmet Sürücü, adliye binasının ikinci katından atladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hakim karşısına çıkan Ahmet Sürücü (29), hakkındaki tutuklama kararının ardından adliyede ikinci kattan atladı. Ağır yaralanan Ahmet Sürücü tedaviye alındı.

KORKULUKLARI AŞIP BİNADAN ATLADI

Olay, İzmit'te bulunan Kocaeli Adliyesi'nde gerçekleşti. Dün gece saatlerinde, bir kadının ölümle tehdit edildiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, olay yerinde Ahmet Sürücü'yü gözaltına aldı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Ahmet Sürücü, Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliği'nde gözaltında tutulduktan sonra bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme tarafından duruşması görülen Ahmet Sürücü, hakkında tutuklama kararı çıkarılması üzerine mahkeme salonundan çıkar çıkmaz adliye binası içerisinde bulunan korkulukların üzerinden aşağı atladı.

AĞIR YARALANDI

Elleri kelepçeli şekilde intihara kalkışan Ahmet Sürücü, görevlilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Ahmet Sürücü, tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (12)

Vay be:

Adalete bak kendini pencereden attırıyor

5
3
yanıtYanıtla
m:

atlayınca buharlaşılıyor sandı demek

3
2
yanıtYanıtla
Akil:

Sehir camilerinin her biri bir ilim uzerine yonlendirilmesi bu konuda kurslar ogrenci egitimleri ve ulusal ve ulslararai yarismalara katilacak bilimsel calismalarin merkezi haline getirilmeli

3
0
yanıtYanıtla
CAN:

Tamam

yanıt1
yanıt1
Akil:

Bu konuda ozellikle koy camilerinde gorevli imamlar hayvancilik ve tarim kurslari alip milleti egitselerdi

1
0
yanıtYanıtla
CAN:

İmamlar diyosun yani

yanıt0
yanıt0
Akil:

Bu fakir milletin parasini. İşi sadece Allahin farzini yerine getirmek olan imamlar (artik bir camide 3. 4 tane)a vermek haram degil mi ???? Haram yiyen adamlarin arkasinda namaz kilmak ne derece dogru ??? Ayrica haram yemege alisik bu adamlar hatim mevlit cenaze avantalariyla iyice milleti soymaga basladilar... Devletimizin bu bu konuya egomesi gerekir

1
0
yanıtYanıtla
CAN:

Anlıyorum

yanıt0
yanıt0
Can:

Tehditten tutuklamayı ilk defa duydum

0
0
yanıtYanıtla
Demir ersoy:

Şimdi uzaklaştırma oldu yoksa kadını öldirecekti

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title