Haberler

Türkoğlu'ndan Tekin Akmansoy İçin Taziye Mesajı

Güncelleme:

Hacı Bayram Türkoğlu, ünlü tiyatro oyuncusu Tekin Akmansoy'un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ekranların "Nuri Kantar'ı", ünlü tiyatro oyuncusu Tekin Akmansoy'un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Kaynanalar dizisi ile tanınıp sevilen ekranların gülen yüzü, beyefendiliği ve saygın kişiliği ile yeri doldurulamayacak olan mümtaz sanatçımız Tekin Akmansoy'un vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım" sözleri ile duygularını dile getiren Türkoğlu, açıklamasında; "Tekin Akmansoy, üstün hizmet madalyasına sahip, müstesna bir devlet sanatçısıydı" ifadelerine yer verdi.

Akmansoy'un vatansever kişiliğinin bir özelliği olarak Kıbrıs meselesinde sorumluluk aldığına dikkatleri çeken Türkoğlu; "Akmansoy, dönemin her türlü zor koşullarına rağmen Kıbrıs'ta Türk tiyatrosunun ilk sahnesini kurmayı başarmıştır" dedi.

Tekin Akmansoy'un TRT'de uzun süre yayınlanan Kaynanalar Dizisi'ndeki Nuri Kantar tiplemesi ile Türk insanının gönlünde farklı bir yer edindiğini söyleyen Türkoğlu, unutulmaz tiplemelere hayat veren sanatçıyı her zaman tebessümle hatırlayacağını kaydetti.

Türkoğlu mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Türk meddahının üstadı, sinema ve tiyatromuzun gülen yüzü, kıymetli sanatçımız Tekin Akmansoy'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sanat camiamıza ve O'nu sevenlere başsağlığı diliyorum"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Tekin Akmansoy Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title