Haberler

Türkiye Vatanımız Terk Etmeyeceğiz

Türkiye Protestan Kiliseler Birliği Başkanı ve Ankara Kurtuluş Kilisesi Pastörü İhsan Özbek, Malatya'da Görev Yapan Arkadaşlarının Yaklaşık 2 Yıldan Beri Tehdit Edildiklerini Söyledi.

Türkiye Protestan Kiliseler Birliği Başkanı ve Ankara Kurtuluş Kilisesi Pastörü İhsan Özbek, Malatya’da görev yapan arkadaşlarının yaklaşık 2 yıldan beri tehdit edildiklerini söyledi.

Özbek, Malatya Zirve Yayınevi’ne öldürülenlerden Necati Aydın’nın cemaatin bu ildeki pastörü (lideri) olduğunu bildirdi. Özbek, şunları söyledi: Arkadaşlarımız yaklaşık 2 yıldır tehdit ediliyordu. Ancak her şeye rağmen çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdüler. Trabzon Santa Maria Katolik Kilisesi Papazı Andrea Santoro’nun öldürülmesi sonrasında da uyarılarda bulunmuştum. O zaman, doğru söylememek ve cinayeti kullanmaya çalışmakla suçlanmıştım. Tüm tehditleri sineye çektik. Devletin tedbir almasını istiyorum. Biz burada yaşıyoruz. Bir yere de gitmeyeceğiz. Kaçıp saklanmayacağız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title