Haberler

Türkiye'nin otomobili gece karanlığında görüntülendi! Yol tutuşu izleyenleri hayran bıraktı

Güncelleme:

Türkiye'nin piyasa çıkarmaya hazırlandığı yerli otomobil TOGG, gece yarısı görüntülere yansıdı. Aracın yol tutuşu, izleyenleri adeta hayran bıraktı.

2023 yılı Mart ayı itibariyle artık daha sık rastlamaya başlayacağımız Türkiye'nin yerli otomobili Togg, gece yarısında yolda görüntülendi. TOGG'u kimin kullandığı bilinmezken, bu görüntünün sosyal medya paylaşılması heyecan yarattı.

YOL TUTUŞU HAYRAN BIRAKTI

Türkiye'nin yerli otomobilinin yol tutuşu ve manevra kabiliyeti ise izleyenleri adeta kendisine hayran bıraktı. Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz tarafından görüntülenen TOGG, kamera kaydına girdikten saniyeler sonra hızlı şekilde gözden kayboldu.

MERAKLA BEKLENİYOR

TOGG'un banttan indirilip yollarla kavuşacağı tarih merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG'un 2022 yılının sonunda banttan indirileceğini ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye TOGG Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Certy Dfr:

Bakin bu yazi burda bu balon daha fabrika yarisi yok ortada internet var daha yarisi bitmemeis

50
121
yanıtYanıtla
Sadık:

Sen bayagı bir saçmalamısın bilder

yanıt1
yanıt1
Mustafa ESMER:

Soda lazım mı soda? Git Gemliğe bak bitmiş mi bitmemiş mi? Fena zoruna gitmiş besbelli. 2-3 ay sonra kulaginda cinlasin diye de kapağı şimdiden buraya koyuyorum ben de...

yanıt3
yanıt1
Mahmut Kaygusuz:

cok güzelde biz nasıl alacagız daha kıcı kırık ikinci el araba alamıyoruz

138
21
yanıtYanıtla
ismail bey :

şimdi mercedes alabiliyormusun..

yanıt0
yanıt0
Mehmt Alkan:

Arkadaşım mercedes, bmv alabiliyor musun? Herkes alamayacak ama bir kez olsun ülkemizin yaptığı birseyle gurur duyun da.

105
42
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Bişey yapsalar duyacağız da, ortada bişey yok!! 10 seneden beri aynı muhabbet. Bu yıl yollarda, önümüzdeki yıl yollarda, 2 seneye seri üretime geçeceğiz, yol tutuşu şöyle güzeldi falan filan; bırakın bu boş lafları da icraat gösterin. İnsanları kandırıp dalga geçmeyin lütfen.

yanıt46
yanıt89
MUSTAFA SAMET:

Mehmt Alkan:ARKADAŞIM OLAN BİR ŞEYLE GURUR DUYULUR YALAN DOLANLA DEĞİL.

yanıt3
yanıt4
D:

Zenginler için güzel arabalar.

117
11
yanıtYanıtla
ismail bey :

Alana hayırlı olsun. maaşıma her yıl yüzde 700 zam yaparlarsa, Birde ikramiye 300 yıl üzerinden hesaplanırsa emekli olunca alabilirim..

94
31
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title