Haberler

Türk profesör Mısır'da denizin altında mahsur kaldı, az kalsın ciğerleri patlıyordu

Güncelleme:

Ünlü profesör Ahmet Ercan, Mercanları izlemek için açıldığı denizde boğulma tehlikesi atlattı. Ağzında ağızlık olduğu için kimseden yardım isteyemediğini belirten Ercan, "Az kalsın ciğerlerim patlayacaktı" diyerek korku dolu anları anlattı.

Yılbaşı tatili için arkadaşlarıyla Mısır'a giden Prof. Dr. Ahmet Ercan, denizdeki mercanları seyretmek için açıldığı denizde ölüm tehlikesi anlattı.

"KİMSEYİ ÇAĞIRAMADIM"

Sözcü'de yer alan habere göre; Mercanları izlerken akciğerine su kaçtığını ifade eden Ercan, "Ağzımda ağızlık olduğundan kimseyi yardıma çağıramadım. Önce sırt üstü döndüm. Ciğerime kaçan su, soluk almamı engelliyordu. Yüreğim patlayacak gibi çarpıyor, göğsüm sıkışıyordu" dedi.

"AŞAĞI YIĞILDIM KALDIM"

Kendisini zorlayarak karaya çıkabildiğini ifade eden Ercan, "Yavaşça kumsala yürüdüm. Sonunda kumsala varınca baş aşağı yığıldım kaldım. Burnumdan, ağzımdan sular geliyor, başım dönüyor, kusmak istiyordum. Halen kimse beni görmemiş, kimse ilgilenmiyordu. Öylece ne kadar kaldım bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Ercan Mısır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title