Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Bitlis ve Güroymak ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Bitlis ve Güroymak ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Bitlis'teki tören İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ın Gökmeydan'daki Atatürk Büstü'ne çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, kurum amirleri, askeri erkan, polis teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Güroymak

Güroymak'taki tören, ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Erbil Başar, burada yaptığı konuşmada, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü hizmet yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Törende ilçe genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erbil Başar'ı makamında ziyaret etti.

Alibeyoğlu, burada yaptığı konuşmada, polislerin bir taraftan halkın can ve mal güvenliğini sağladığını, diğer taraftan da sosyal sorumluluk anlayışı ile önemli projelere imza attığını dile getirdi.

Alibeyoğlu, şunları kaydetti.

"Vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, bu vatan coğrafyasında milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gece gündüz çalışan Türk polisi, görevini gelecekte de başarılı şekilde sürdürecektir. Bu vesile ile milletinin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm emniyet teşkilatı mensuplarının Polis Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gökmeydan Güroymak Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title