Haberler

"Turizm Stars" Ödülleri, Bakan Günay'ın Katıldığı Törenle Sahiplerine Verildi

Antalya Times Gazetesi'nin Düzenlediği "Turizm Stars" Ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Katıldığı Törenle Sahiplerine Verildi.

Antalya Times Gazetesi'nin düzenlediği "Turizm Stars" ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıldığı törenle sahiplerine verildi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'ya Ekim ayı sonu itibariyle gelen turist sayısının 7 milyonun üzerinde olduğunu belirterek, bu rakamın Türkiye genelinde ise 21 milyon seviyesinde olduğunu belirtti. Türkiye'nin ve Antalya'nın sahip olduğu potansiyele göre turist sayısının yetersiz olduğunu kaydeden Bakan Günay, bu sayının var olan potansiyelin değerlendirilmesi halinde en az iki katına çıkarılabileceğini söyledi. Türkiye'nin bir

açık hava müzesi konumunda olduğunu anlatan Bakan Ertuğrul Günay, "Türkiye'yi turizmde dünyanın parlayan yıldızı haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. Hedefimiz, ülkemizi turizmden en fazla gelir elde eden ilk 5 ülke arasına dahil edebilmek, taşıyabilmek. Bunu yapmak için tam bir sıçrama döneminde olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Caz ve opera konserinin ardından ödül alan firma temsilcilerine ödülleri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından verildi.

Törende alternatif turizm dalında Anadolu Ateşi, Gloria Golf, Kadir's Ağaç Evleri; turizme yönelik alışveriş merkezleri dalında Alice, Migros, Tuğra; yatırımcı dalında İstanbul İstanbul, Papilion Montgomeria, Tahtalı; 5 yıldızlı otel dalında Calista, IC Green Palace, Rixos Premium; marina işletmeciliğinde Marmaris Marina; Havalimanı işletmecili dalında ICF Airport, TAV; tur operatörü dalında Corol, Öğer tur, TUI; tatil köyü dalında İber Palm Garden, Likya Word, Robinson Nobilis; butik otel dalında Gül

Konakları, Marina Vista Hotal, Tuvana; havayolu dalında Pegasus, Sky, Sun Express; yiyecek içecek dalında Arma, China Garden, 7 Mehmet; acente dalında Akay, ETS Tour, Pamfilya Turizm A.Ş.; internet dalında Turizmde Bu Sabah; oto kiralama dalında Avis, Decar, Hertz ödül alan firmalar oldular. Törende ayrıca Beach Park, GATAB, Les ottomans ve THY ise özel ödüle layık görüldü.

Tören sonunda ödül almaya hak kazanan firma temsilcileri, Bakan Ertuğrul Günay ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title