Haberler

Tunuslu Şarkıcı Karadeniz Türküsüyle Festivali Coşturdu

51.Uluslararası Bursa Festivali'nin konuklarından usta sanatçılar Mercan Dede ve Tunuslu Emel Mathlouthi, üstün sahne performanslarıyla sevenlerinin beğenisini kazandı.

51. Uluslararası Bursa Festivali'nin konuklarından usta sanatçılar Mercan Dede ve Tunuslu Emel Mathlouthi, üstün sahne performanslarıyla sevenlerinin beğenisini kazandı. Tunuslu Mathlouthi, bir Karadeniz türküsünü Türkçe seslendirince festivalde alkış tufanı koptu.

Sufi müziğin usta ismi Bursalı sanatçı Mercan Dede ve Tunuslu sanatçı Emel Mathlouthi, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda özel bir proje konserinde bir araya geldi. Bursa'da hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayan Mercan Dede ile Mathlouthi sahne performanslarıyla geceye damga vurdu. Konsere enstrümantal eserlerle başlayan Mercan Dede'nin programı, özel bir sema töreniyle renklendi. Daha sonra sahneye gelen Emel Mathlouthi ise berrak sesi ve samimi tavırlarıyla Bursalı sanatseverlerin gönlünü fethetti. Yeni ve eski albümünden şarkılar söyleyen Mathlouthi, tüm dünyaya barış mesajları verdiği konserde, 'Ben Seni Sevdiğimi' adlı eseri de ustalıkla seslendirdi. Sanatçı, başarılı yorumundan dolayı dinleyenlerinden takdir topladı. Konserin sonunda sevenlerin ayakta alkışladığı sanatçılar, Bursa'yı çok sevdiklerini belirterek, kendilerini sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı'na (BKSTV) teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mercan Dede Kültürpark Karadeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title