Haberler

Tunus'ta Filistinlilere Destek Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Slogan atarak yürüyen göstericiler- Göstericilerin Filistin bayrağı açması- Halk Cephesi Sözcüsü Hamma el-Hammami ile röportaj- Göstericilerden biri ile röportaj- Sosyal Demokrat Partisi Genel Sekreteri Semir Bittayib ile röportaj Tunuslular son günlerde İsrail'in Filistinlilere yaptığı baskıları protesto ederek Filistin'e destek gösterisi düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Slogan atarak yürüyen göstericiler- Göstericilerin Filistin bayrağı açması- Halk Cephesi Sözcüsü Hamma el-Hammami ile röportaj- Göstericilerden biri ile röportaj- Sosyal Demokrat Partisi Genel Sekreteri Semir Bittayib ile röportaj Tunuslular son günlerde İsrail'in Filistinlilere yaptığı baskıları protesto ederek Filistin'e destek gösterisi düzenledi.Başkent Tunus'taki Habib Burgiba Caddesi'nde toplanan sol eğilimli Halk Cephesi ile Demokratik Toplum Partisi üyeleri İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlallerini protesto etti.Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, "Halk Filistin'in özgürlüğünü istiyor", "Emperyalistler, Filistin'den elinizi çekin" şeklinde sloganlar attı.Halk Cephesi Sözcüsü Hamma el-Hammami, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu gösteriyi, Kudüs'ü Yahudileştirmeye ve Filistin halkını göç ettirmeye çalışan siyonistlerin vahşice saldırılarına uğrayan Filistin halkına desteğimizi ifade etmek için düzenledik. Ayrıca burada Arap ülkelerinin suskunluğunu da protesto ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Tunus Dtp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title