Haberler

Tunceli Tunceli'nin Çılgın Davulcusu, Sosyal Medyada Fenomen Oldu Hd

Tunceli Tunceli'nin çılgın davulcusu, sosyal medyada fenomen oldu HDTunceli'nin çılgın davulcusu, sosyal medyada fenomen olduTunceli'deki yöresel düğünlerin vazgeçilmez parçası haline gelen ve "Çılgın davulcu" lakabıyla bilinen davulcu Muharrem Yılmaz, davul şovlarıyla da sosyal medyada...

Tunceli Tunceli'nin çılgın davulcusu, sosyal medyada fenomen oldu HD

Tunceli'nin çılgın davulcusu, sosyal medyada fenomen oldu

Tunceli'deki yöresel düğünlerin vazgeçilmez parçası haline gelen ve "Çılgın davulcu" lakabıyla bilinen davulcu Muharrem Yılmaz, davul şovlarıyla da sosyal medyada fenomen haline geldi. Çılgın davulcunun davul çaldığı görüntüler, binlerce kişi tarafından izlendi.

Pertek ilçesi Pınarlar köyünde yaşayan ve düğünlerde davul çalarak geçimini sağlayan çılgın davulcu lakaplı Muharrem Yılmaz, yöredeki düğün ve nişanların vazgeçilmez müzisyeni haline geldi. Yaptığı davul şovlar sayesinde düğünlerin aranan davulcusu olan Yılmaz, davul şovlarına ait videolar da sosyal medyada rekorlar kırmaya başladı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte başlayan düğün yetişemekte sıkıntı yaşayan Yılmaz, evden gelinin alması, gelin damadın düğün salonlarına gelişi ve düğün salonlarında halay çekilmesi sırasında, kendine has şovlarla izleyenleri mestediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Yılmaz Tunceli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title