Haberler

Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcılığı Görevini Recep Akdağ'a Devretti

Güncelleme:

Tuğrul Türkeş, kabinede yapılan değişiklik üzerine Başbakan Yardımcılığı görevini Recep Akdağ'a devretti. Akdağ'ın yardım talebi üzerine, Türkeş "Elimizden ne gelirse" yanıtını verdi.

Tuğrul Türkeş, dün( 20 Temmuz 2017) kabinede yapılan değişiklik üzerine Başbakan Yardımcılığı görevini Recep Akdağ'a devretti. Akdağ, "AK Parti gemisinin içinde yolumuza devam ediyoruz. Biz bu geminin içerisinde AK Parti bayrağı altında yerlerimiz, pozisyonlarımız değişiyor ama hepimiz aynı geminin içerisindeyiz" dedi.

"BAKANLAR KURULU BİR MEKTEP"

Akdağ devir teslim töreninde şöyle konuştu:

"AK Parti gemisinin içinde yolumuza devam ediyoruz. Hareket malumunuz göreceli bir kavram, nesneler birbirine göre hareket etmiş oluyor. Biz, bu geminin içerisinde AK Parti bayrağı altında yerlerimiz, pozisyonlarımız değişiyor ama hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Bu gemi bir hizmet gemisi. Allah'a şükürler olsun ki büyük Türk milletine hizmet etme fırsatını bize nasip etti. Sizinle aynı kabinede çalışmış olmak da mutluluğumu ifade etmek isterim. Aslında Bakanlar Kurulu bir mektep, burada çok şey öğreniyorsunuz. İnşallah hep beraber hizmete devam edeceğiz. Bundan sonra da burada yapacağımız işler açısından da sizin desteğinizi talep ediyorum" dedi.

TÜRKEŞ: ELİMİZDEN NE GELİRSE

Akdağ'ın yürütülecek işler konusunda Türkeş'ten talepte bulunması üzerine ise Türkeş, "Elimizden ne gelirse" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuğrul Türkeş Ak Parti Ak Parti Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title