Haberler

Tso'dan Protokol Ziyareti

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan ve yönetimi seçimlerin ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan ve yönetimi seçimlerin ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkanı Ergün Ece ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip öncelikle Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı Kantarcı'yı ziyaret makamında ziyaret etti.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ilk olarak Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli'yi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Keçeli konuşmasında göreve yeni gelen TSO Başkanı Kamitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

TSO Başkanı Kamitoğlu ile beraberindeki yöneticiler daha sonra Çaycuma Belediye Başkanı Kantarcı'yı ziyaret etti. Başkan Kantarcı, TSO yönetimi ile hep uyum içerisinde çalışıp, Çaycuma için birlikte güzel işler yapmayı sürdüreceklerini belirterek Başkan Kamitoğlu ile yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serkan Keçeli Çaycuma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title