Haberler

TSK, rejim ordusunun İdlib'e asker sevkiyatı sonrası harekete geçti: Karakollar oluşturuldu, mevziler kazıldı

Güncelleme:

Rejimle muhalif grupları ayıran cephe hatlarına son bir hafta içerisinde ağır silah desteğinde asker konuşlandıran Tsk, bölgeye çok sayıda zırhlı personel taşıyıcıları, zırhlı araç, tank, seyyar kurşun geçirmez güvenlik kabinleri ve askeri radarlar sevk etti. Rejimin olası saldırısını karşılamak amacıyla bölgede yeni karakollar oluşturuldu ve mevziler kazıldı.

PAZAR GÜNÜ ROKETLİ SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

Milliyet'in haberine göre, Türkiye'den İdlib'e hareket halinde olan Tsk'nın takviye askeri konvoyunun ise, İdlib-Bab el Hava karayolunda saldırıya uğradığı öğrenildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre pazar gecesi henüz kimlikleri bilinmeyen terörist bir grup tarafından düzenlenen roketli saldırıda can kaybı yaşanmadı. Bölgedeki kaynaklar, saldırı sonrası TSK tarafından kapsamlı bir operasyon başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İdlib TSK Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Damat İbrahim Paşa:

Alalım tüm Suriyeyi bitsin bu iş. 82 Halep 83 Hama, 84 Lazkiye, 85 Şam. . . .

14
9
yanıtYanıtla
Geronimo:

Bakkaldan ekmek alıyorsun galiba..

yanıt2
yanıt0
Geronimo:

Suriye kendi topraklarını teröristlerden kurtaracaktır....

yanıt0
yanıt0
Cevat:

Suriyede, Suriyelilerle SAVAŞMIYORUZ..ABD ve RUSYA İle SAVAŞIYORUZ...Suriye Rejiminin DEĞİL savaşmak,YİYECEK EKMEĞİ YOK..

14
2
yanıtYanıtla
Tokadi:

Aynen Cevat bey kardeşim

yanıt2
yanıt1
TEORİ:

Libyada, suriyede, karabağda, yunan adalarında ki, bölgeler son günlerde yoğun silahlandırılıyor. Bidenin koltuğa geçmesiyle hareketlenebilirler. Allah yardımcımız olsun

11
4
yanıtYanıtla
Tokadi:

Âmiiin

yanıt0
yanıt1
Gökhan:

Allah yar ve yardımcınız olsun

9
2
yanıtYanıtla
VEZIR:

YINE OLUSTURCAKLAR. . BAKALIM NE OLUCAK BU SEFER

7
1
yanıtYanıtla
erol:

ne guzel kimler oldugunu ne yapmak istediklerini biliyorsan o zaman sen once davranacaksin gec olmadan once davranan kazanir gerekirse abnin atomlarini onlarin uzerlerine atacaksin bu dunyada ya hepimis ya da kimse yasamiyacak bunu anlamak zor degil

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title