Haberler

Trımbox Dünyaya Açılıyor…

Güncelleme:

"Zekaya, bilime ve inovasyona yatırım yapıyoruz" diyen Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, benzersiz ürünleri Trimbox ile Avrupa'ya atılan adımın; Dünya markası olma yolundaki kararlılığın göstergesi olduğunun altını çizdi.

Bir sonraki aşamada Körfez Ülkeleleri ve Kuzey Afrika, sonrasında ise Rusya ve eski Sovyet Cumhuriyetlerindeki yayılım için titizlikle hazırlandıklarını söyledi.

Yıldırım düşmesi, trafo patlaması, elektrik voltaj dalgalanmaları ve özellikle işyeri içinde oluşan voltaj darbelerinin elektrik tesisatında ve cihazlarda yol açtığı hasarları engellemek üzere Trimbox'ı geliştiren Yurttaş Holding Avrupa'ya açıldı. Kuruluşunun 10. Yılını kutlayan Yurttaş Holding, Avrupa ofisini Hollanda'nın doğu kıyısındaki en büyük şehri olan Enschede'de, "En Girişimci Üniversite" ünvanına sahip University of Twente bünyesinde açıyor.

Türkiye'nin ilk TSE Belgeli icadı olan yüksek voltaja karşı koruyucu cihaz Trimbox'ın Avrupa ülkelerinde tanıtımı ile hem insanlığı önemli bir tehlikeden korumak, hem de paralelinde Trimbox kullanımını yaygınlaştırmak üzere çalışmalar yapacaklarını belirten Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, "Hollanda, sahiplendiği tarihi rol gibi bizim için de Dünya'ya açılmak için bir ana iskele ve aynı zamanda markamızı tanıtacağımız, adeta eski Dünya'ya bir giriş limanı, lojistik merkezi olacak" dedi. Ayrıca 2018 yılının, yapılacak pazarlama faaliyetleri ile hem Türkiye'de hem de Dünyada Trimbox bilinirliğinin arttırılması konusunda bir milat teşkil edeceğini sözlerine ekledi.

İcadından bu yana geride kalan 10 yılda Trimbox'ı Dünya Nüfusunun yüzde 70'ini kapsayan bir coğrafyada tescil ettirdiklerini ifade eden Yurttaş, "Önce bu benzersiz icadımızı hak ettiği konuma taşıyarak insanlığı önemli bir riskten arındıracağız, arızalardan ve üretim kaybından kaynaklı milli servet israfının önüne geçeceğiz ve aynı süreçte Türkiye'den çıkıp Dünyayı saracak önemli bir şalt malzemesi markası olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yurttaş Holding Evren Yurttaş Trimbox Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title