Haberler

Tozlu Yollar'da Şok Teklif

Güncelleme:

Stil Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Tozlu Yollar'da şok teklifle gerilim yükseliyor.

Sıra dışı bir işbirliği teklifinin damgasını vuracağı yepyeni 4.bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Tozlu Yollar izleyenleri ekran başına kitleyecek.

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği Tozlu Yollar'ın 4.bölümde ahlaksız teklif şoku yaşanacak. Şerife kardeşinin katilini bulamamanın verdiği hırsla başını derde sokarken onu himayesine alan Mürüvvet'in sıra dışı işbirliği teklifiyle sarsılır.

Mürüvvet acı gerçeklerle yüzleşirken evliliğini kurtarmak için neredeyse hiç bir kadının kolay kolay cesaret edemeyeceği bir yola başvurur !

Tozlu Yollar yepyeni 4.bölümünde; Mürüvvet, Handan ve Hünkar arasındaki gerilim tüm hızıyla yükselirken Pınar ile İmran'ın çıkmaza giren evlilikleri ve Tayfun'un Pınar'a yardım edememesinin çaresizliği izleyicilere bir an bile ekran başından kalkamayacakları heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Orhan'la yüzleşmek üzere hastaneye gelen Fikret ve Feraye'yi büyük bir sürprizin beklediği Tozlu Yollar'ın yeni bölümü bu pazar saat: 20.00'de atv ekranlarında.

Başrollerini; Selda Alkor, Burcu Kara, Nihat Altınkaya, Sinan Albayrak, Seda Akman, Pamir Pekin, Asena Tuğal, Yıldırım Gücük, Ayçin İnci, Gülşah Şahin, Buse Varol, Burçin Bildik ve Yücel Erten'in paylaştığı, müziklerini Kıraç'ın yaptığı Tozlu Yollar görkemli prodüksiyonu ile de göz dolduruyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kudret Sabancı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title