Haberler

Toprakkale'ye Küçük Sanayi Sitesi Kuruluyor

Güncelleme:

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, geçtiğimiz hafta sonu Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, geçtiğimiz hafta sonu Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kooperatif üyelerin daveti üzerine kahvaltıya katılan Başkan Kadir Kara, Toprakkale'ye kurulması planlanan sanayi sitesinin Osmaniye'ye çok büyük kazanımlar getireceğini söyledi.

Kahvaltıya Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanvekili Yusuf Çomu, Toprakkale Sanayi Sitesi Başkanı Fuat Kara, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bayral, Ek Sanayi Sitesi Başkanı Nedim Arslan, Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Yavuz ile kooperatif üyeleri katıldı.

Kahvaltının sonrasında düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden itibaren öncesinde ve sonrasında Osmaniye sanayisinin gelişen yapı içerisinde daha aktif, daha fonksiyonel hale gelebilmesi için yeni bir yerde konuşlanması fikrinden hareketle Toprakkale sınırları içerisinde bulunan ve şimdi belirlenen organize sanayinin doğu tarafındaki bölgede konuşlanması için bir fikir birliği ettik. Neticede Toprakkale Belediye Başkanımız Sedat Şanal Bey ile birlikte bu konuda Ankara'da gerekli girişimleri yaparak sanayinin en azından bir bölümünün taşınabilmesi için faaliyetleri kooperatif üyesi arkadaşlarımız hızla yürüttüler. Bugün gelinen nokta itibari ile baktığımızda. Geleceğe yönelik Osmaniye'mizin şehirsel yerleşimi için önemli bir projenin yürütüldüğünü görüyoruz. Bundan dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ederim"

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Fuat Kara, davetlerine katılan misafirlerine teşekkür etti. Proje üzerinde çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiren Kooperatif Başkanı Fuat Kara, "Bize ilk günden bu yana her zaman destek veren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ve artık kooperatifimizin bir üyesi gibi hareket eden Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal'a teşekkür ederiz. Bu kahvaltılarımızı düzenli bir şeklide toplumun her kesimi ile yaparak görüş alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Şanal Toprakkale Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title