Haberler

Tokat'ta Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Tokat’ta otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Tokat'ta otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat- Niksar Karayolu Gümenek mevki Jandarma Komando Taburu yakınlarında Mustafa Yiğit (31) idaresindeki 79 DL 306 plakalı kamyon, Tokat istikametine seyir halindeki iken karşı yönden gelen 19 TZ 248 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kamyonun altına giren otomobilde bulunan 3 kişiden birisi yola savrulurken, araç sürücüsü şoför mahallinde sıkıştı. Yaralılara 112 Acil Yardım ekipleri ile Tokat Belediyesi kurtarma ekipleri müdahale etti. Otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken otomobile otostop yaparak binen Mustafa Özyurt ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastaneye sevk edilen şahıs yolda hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden her iki şahısın üzerinden kimlik çıkmaması nedeni ile isimleri henüz tespit edilemedi. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışmaları nedeni ile trafiğe kapatılan yol tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yiğit Niksar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title