Haberler

Tokat'ta "100 Komando/Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor" programı

Güncelleme:

Tokat'ta, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında "100 Komando/Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor" programı gerçekleştirildi.

Tokat'ta, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında "100 Komando/Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor" programı gerçekleştirildi.

Vali Numan Hatipoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda, Tokat Şehitliği'ne götürülecek Türk bayrağını komando ve özel harekat polislerine öperek teslim etti.

Türk bayrağı, Hatipoğlu ile komandolar, özel harekat polisleri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından temsili olarak 2023 adımda şehitliğe götürüldü.

Şehitlikte Hatipoğlu, şehit yakınları, gaziler ve yakınları, protokol mensupları ile öğrenciler, 100 fidanı toprakla buluşturdu, ardından şehitler için dua edildi.

Hatipoğlu, burada yaptığı konuşmada, ülke genelinde büyük coşku ve gururla kutlamalarına başlanan Cumhuriyet Bayramı'nın kutlu olmasını diledi.

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Tokat genelinde 100 bin fidan dikileceğini belirten Hatipoğlu, "100 bin hedefini bu ay içinde gerçekleştirmiş olacağız. Halkımızın bu büyük bayrama coşkuyla katılıyor olması, bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ay-yıldızlı bayrağımızla devletimiz ilelebet payidar kalacaktır." dedi.

Türkiye'yi yurt yapan, devletin kuruluşunu sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehit ile gazileri minnet ve şükranla andığını dile getiren Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Ülkemizin savunması ve güvenliği için çaba gösteren tüm güvenlik kuvvetlerimizi yürekten kutluyorum. Umuyorum ki Türkiye Yüzyılı, Türk'ün soluğuna, merhametine muhtaç olan coğrafya için de bambaşka kaderlere yol açacaktır. Çünkü Gazze'de olan insanlık faciası, katliam bir kez daha göstermiştir ki dünyaya ancak ve ancak Türk devletinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü olduğu zamanda adalet geliyor. Cumhuriyet'imizin 100. yılı kutlu olsun."

Programa, İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük, öğrenciler, özel harekat polisleri, komandolar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Komando Tokat Toplum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
title