Haberler

Tofaş Sezona Darüşşafaka Doğuş'la Başlıyor

TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezonun ilk haftasında evlerinde Darrüşafaka Doğuş'la karşılaşacaklarını belirten Tofaş'ın Genel Menajer Tolga Öngören yeni sezonun çekişmeli geçeceğini söyledi.

TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezonun ilk haftasında evlerinde Darrüşafaka Doğuş'la karşılaşacaklarını belirten Tofaş'ın Genel Menajer Tolga Öngören yeni sezonun çekişmeli geçeceğini söyledi.

2017-2018 sezonu fikstürü belirlendi. Renaissance Polat İstanbul'da yapılan kura çekimi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve kulüp yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilirken, TOFAŞ Spor Kulübü'nü Genel Menajer Tolga Öngören temsil etti. 16 takımın yer aldığı ve 30 hafta sürecek olan ligde yeni sezon, 7-8-9 Ekim 2017 tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Sezonun ilk yarısı 14 Ocak'ta sona erecek.

Ligin ilk haftasında evinde Darrüşafaka Doğuş'u konuk edecek olan TOFAŞ'ta Genel Menajer Tolga Öngören, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi, "Öncelikle Tahincioğlu ailesi başta olmak üzere ben ligimize destek veren tüm sponsorlara teşekkür etmek istiyorum. 2017-2018 sezonu bence yine Avrupa'nın en iyi ligi olacak. Maçlar çok çetin ve çekişmeli geçecek. Hak edenin kazandığı bir lig olsun" dedi.

TOFAŞ'ın 2017-2018 sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk yarı fikstürü şöyle:

1. HAFTA: TOFAŞ-Darüşşafaka Doğuş

2. HAFTA: Uşak Sportif-TOFAŞ

3. HAFTA: TOFAŞ-Beşiktaş  Sompo Japan

4. HAFTA: Sakarya Büyükşehir-TOFAŞ

5. HAFTA / TOFAŞ-İstanbul Büyükşehir

6. HAFTA:  Banvit-TOFAŞ

7. HAFTA: TOFAŞ-Anadolu Efes

8. HAFTA: Gaziantep Basketbol-TOFAŞ

9. HAFTA: TOFAŞ-Galatasaray

10. HAFTA: / Karşıyaka-TOFAŞ

11. HAFTA: TOFAŞ-Fenerbahçe

12. HAFTA: Eskişehir Basket-TOFAŞ

13. HAFTA: TOFAŞ-Büyükçekmece Basketbol

14. HAFTA: Trabzon-TOFAŞ

15. HAFTA: TOFAŞ-Yeşil Giresun Belediyespor

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Öngören Doğuş Tofaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title