Haberler

Titanic, 25 yıl aradan sonra geri dönüyor!

Güncelleme:

25 yıllık efsane film Titanic, 4K, HDR ve 3D desteği ile tekrar beyaz perde ile buluşacak. Peki ne zaman çıkacak?

The Terminator ve Avatar filmlerinden tanıdığımız usta yönetmen James Cameron imzalı Titanic, 25 yıl aradan sonra bir kez daha izleyicilerle buluşmak için beyaz perdeye dönüyor. Peki ne zaman çıkacak ve hangi platform yayınlayacak?

Disney, Titanic için tarih verdi: 10 Şubat 2023

Olympic sınıfı bir transatlantik yolcu gemisinin 15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarparak 3 saate yakın bir süre içerisinde batışını kendi romantik ve dram tarzıyla anlatan Titanic, bir kez daha vizyona girecek.

Ünlü yönetmen James Cameron'ın batık gemilere olan büyük ilgisinden doğan ve zaman içerisinde bir aşk hikayesine dönen film, 200 milyon dolarlık bütçesiyle kendi döneminin en pahalı yapımı olmuştu. Tabii gişede 2.2 milyar dolar hasılata ulaşarak da tüm zamanların rekorunu kırmayı başardığı için yapım tutarı göze batmıyor.

Google açıkladı: İşte Türkiye'nin en çok merak edilen sinema oyuncusu!

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in başrolünde oynadığı yapım, tam 11 Oscar ödülü kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Aradan 15 yıl geçtikten sonra 2012 yılında o günkü teknolojiye uyarlanarak 3D versiyonuyla tekrar piyasaya sürüldü.

Şimdi ise 3D, 4K ve HDR desteğiyle birlikte bir kez daha karşımıza çıkacak. Disney tarafından yapılan açıklamaya göre film, 10 Şubat 2023 tarihinde tüm dünyada bir kez daha yayınlanacak. Fakat hangi platformlar üzerinde yer alacağının bilgisi henüz verilmedi.

Filmin oyuncuları ise şu şekilde:

Leonardo DiCaprio: Jack Dawson

Kate Winslet: Rose DeWitt Bukater/Dawson

Billy Zane: Caledon Nathan

Kathy Bates:

Margaret "Molly" Brown

Frances Fisher: Ruth DeWitt Bukater

Victor Garber: Thomas Andrews

Bernard Hill: Kaptan Edward Smith

Jonathan Hyde: Joseph Bruce Ismay

Danny Nucci: Fabrizio de Rossi

David Warner: Spicer Lovejoy

Bill Paxton: Brock Lovett

Gloria Stuart: Rose Dawson Calvert

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title