Haberler

Karşıdan karşıya geçen anneanne ve torun, tırın altında kaldı

Güncelleme:

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde tırın çarptığı anneanne ve torunu hayatını kaybetti. Anneanne ve 5 yaşındaki torunu son yolculuğuna uğurlanırken feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 18 Mayıs'ta karşıdan karşıya geçerken tırın çarpması sonucu hayatını kaybeden anneanne ve 5 yaşındaki torunu, Babaeski ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

KAHREDEN ANLAR KAMERADA

Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, anneanne ve 5 yaşındaki torunu, trafik ışığının değişmesiyle hareket eden tırın çarpmasıyla dengelerini kaybedip tırın tekerinin altında kalması yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lüleburgaz Kırklareli Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Cemil Arslan:

Ah ah hareket eden tırın altına giriyor annemiz ve minik kardeşimiz Allah rahmet eylesin sabırlar versin kalanlara

37
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kamyonların kapılarında kör nokta yazıyor bu araçları kullananların araçları kullanırken göremedikleri noktalar varsa bu sorun giderilip trafiğe çıkmalarına izin verilmeli bunların meskün mahale girmeleri resmen cinayet bu araçların yerleşim yerlerine girişi ya yasaklansın ya tedbir alınsın

27
1
yanıtYanıtla
Tumbak:

Toruna üzüldüm! Eğitim olmayInca bu tür kazalar olur. Kadının AT gözlüğü takmış yalnız önünü görüyor olan çocuğu oldu.Eğitim şart.

7
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title