Haberler

TİP lideri Erkan Baş neye uğradığını şaşırdı! Tartıştığı genç bir anda bağırmaya başladı

Güncelleme:

Kitabını imzalamak üzere okuyucuları ile buluşan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'a bir genç "Siz Neden HDP'yi destekliyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Tartışmanın sonunda şahıs bir anda bağırmaya başladı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, kitabını imzalamak üzere okuyucuları ile buluştu. Bu sırada yanına yaklaşan bir genç "Siz Neden HDP'yi destekliyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Erkan Baş'ın "Ben size şunu tavsiye ediyorum. Hayata biraz daha geniş pencereyle bakabilirsiniz" ifadesine "Geniş bir pencere, teröristler ile beraber olmak demek mi?" sorusuyla karşılık veren şahıs, "Geniş bir pencere, bütün insanların özgürce kardeşçe yaşaması demek" yanıtını aldı.

TARIŞMANIN SONUNDA BİR ANDA BAĞIRMAYA BAŞLADI

Tartışmanın ilerleyen bölümlerinde kameraya alınması hakkında Erkan Baş, "Çekebilirsin ama şu an benim yaşam alanıma müdahale ediyorsun? Çekmeden önce kibar bir insan sorar" ifadelerini kullandı.

Şahsın çektiği görüntülerin son saniyelerinde bir anda bağırması dikkat çekti.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Erkan Baş Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Burak Ergül:

Niye bağırıyorsun ki insan gibi git sorunu sor oyunu verme çekil git evine . Kanal izlememen önemli değil takip ettiğin twitter daki , instagram daki sayfalar çevren bahsedilen kitleden işte x haber malum . Sende onlardan etkilenmişsin .

153
89
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben bunlarin cogunlukla bir yerden kurulan yönlendirilen provakatörler oldugunu düsünüyorum insanlar terbiye dahilinde hakaret etmeden kisiliklerine saldirmadan siyasetcilere tepki verebilir elestirebilirler (tabi bir kisi ve partisi haric) fakat tarafsiz bir gözle bakinca tüm muhalif parti ve temsilcilerini sanki bir yerden yönlendirilmis ayni agizdan emir alinmiscasina hdp dolayisiyla pkk ile yan yana getirme gösterme cabasi dikkat cekiyor.

137
46
yanıtYanıtla
met tat:

Bir çaba gösteremeye gerek yok mevcut Hdp zaten teröristlerin kuklası durumunda bir yapı içersinde Pkk ya terör örgütüdür diyemeyen ve terörle arasına bir mesafe koyamayan bir siyasi parti hiç bir zaman zaman halkın vicdanından geçer oy alamıyacaktır ve hiç bir zaman Kürt halkının salt temsilcisi değillerdir.Sol çizgide yürüdüğünü iddaa eden ancak ipleri emperyalist güçlerin elinde olan bir yapının taşeron örgütüdür HDP.

yanıt4
yanıt0
Yusuf Saygın:

Bu şahıs kesinlikle terörist veya pkk provakatörü.Bu tür oyunlarla zalimlerin safında yer alınmasını sağlıyorlar.

84
48
yanıtYanıtla
Halil Yalçınkaya:

Git ötede oyna lan cahil, HDP terör örgütüyle ilişkili olsun ya da olmasın, seçime katılabiliyorsa o adamda özgürce oyunu atar, sanane sanane... Git başkalarına bağır cesaretin varsa, bu HDP nasıl seçime girer diye, tabi yiyorsa...

4
9
yanıtYanıtla
Ariza Bay:

Kessin isisiz Borc bataginda bunalima girmis adama patladi niye gidip iktidar partili patlamadin yemiyo demi seni hemen iceri alsinlar millet vekiline Boyle bagirmiyon issizim acim bataklik

2
3
yanıtYanıtla
Hellenic Farm:

"HDP" Ulu Önde Mustafa Kemal'in kurduğu ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyetinin yasal bir partisidir... Bu şizofren psikopat ruhlu kişileri tanıyoruz biliyoruz ve asla kaaleye almıyoruz ...

2
3
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Hükumet dövizin ucunu serbest bırakmış

2
1
yanıtYanıtla
met tat:

tepkisi ve söylemleri gayet haklı ancak bağırdığından dolayı olay amacından çıkmış ve haksız duruma düşmüş.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title