Haberler

Teknik Direktör Çalımbay: "Transferlerimizi Çok Iyi Yapmamız Gerekiyor"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro ile anlaştıkları iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, şu ana kadar hiçbir oyuncu ile görüşmediklerini söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro ile anlaştıkları iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, şu ana kadar hiçbir oyuncu ile görüşmediklerini söyledi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, Antalyaspor'da ilk göreve geldiklerinde en büyük hedefin kümede kalmak olduğuna işaret ederek, ancak camianın bütünleşmesiyle ligde iyi konuma geldiklerini ifade etti. Avrupa Kupası'na katılma hakkı elde edebilmek için kalan 2 maçlarını çok iyi bir şekilde bitirmeleri gerektiğini belirten Çalımbay, "Lig bittikten sonra takımımıza katılacak yeni arkadaşlar çok önemli. Transferlerimizi çok iyi yapmamız gerekiyor." dedi.

Şu anda ilk hedeflerinin Kasımpaşaspor maçı olduğunu ifade eden Çalımbay, eski takımı olduğu için bu karşılaşmanın kendisini için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Rakipleriyle ligin ilk yarısında oynadıkları ilk maçı kazandıklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "İkinci maçımızı da kazanmak istiyoruz. Çünkü bir hedefimiz var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Kasımpaşa benim kurduğum bir takım. Hedef konusunda anlaşamadığımız için ayrılmıştım. Herkes 'Rıza Hoca takımı tanıyor' diyorlar ama öyle değil. Çünkü iyi bir takıma karşı oynayacağız. Takımımıza inanıyoruz, inşallah bu engeli de en güzel şekilde atlayacağız." diye konuştu.

Castro'nun transferi

Gazetecilerin, eski öğrencisi Kasımpaşasporlu Andre Castro'un transfer edileceği haberlerini sorması üzerine Çalımbay, şu ana kadar hiçbir oyuncu ile konuşmadıklarını ve yüzde 100 anlaşma sağlamadıklarını vurguladı. Çalımbay, "Başka takımlar gibi durumumuz kesin olsaydı, transfer konusunda daha ne konuşabilirdim. Ancak şu anda hiçbir şey yok. Ne Castro ile ne de başka bir oyuncuyla görüşmedik." dedi.

Ramon Motta'nın takımdan ayrılmasını istemediklerini kaydeden Çalımbay, Brezilyalı oyuncunun yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle ülkesine dönmek istediğini bildirdi. Çalımbay, oyuncusunun yaşadığı sorunların ardından futbola dönmesinin bile büyük bir başarı olduğunun altını çizdi.

Basın toplantısının ardından kırmızı-beyazlı oyuncular Çalımbay yönetiminde Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

İdmana koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı oyuncular, daha gruplara ayrılarak pas çalışması yaptı. Oldukça neşeli geçen antrenmanda pas çalışmasını kaybeden gruba şınav çekme ve dans etme gibi cezalar verildi.

Antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Rıza Çalımbay Kasımpaşaspor Andre Castro Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title