Haberler

Tekirdağ, Soma İçin Yas Tutuyor

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından, Tekirdağ’daki Türk bayrakları yarıya indirildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından, Tekirdağ'daki Türk bayrakları yarıya indirildi.

Soma'da 205 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası nedeniyle Başbakanlık tarafından 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından, Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Adliyesi, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, karakollar, okullar ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarda bulunan Türk bayrakları yarıya indirildi.

Soma'da ölen vatandaşlar için Türk milletine başsağlığı dileyen Tekirdağlı Emin Duygu, "Soma'da yaşanan facia gerçekten çok kötü bir olay. Orada ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalanlarına başsağlığı diliyorum. Bayrakların yarıya indirilerek yas ilan edilmesi yerinde bir karar" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Adliyesi Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title