Haberler

TBMM Başkanlığı 'Bloknot' ile İlgili İnceleme Başlattı

Güncelleme:

TBMM logosuyla 17 Aralık tapeleri kullanılarak basılan 'bloknotlar' ile ilgili Meclis Başkanlığı, inceleme başlattığını açıkladı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, 17 Aralık soruşturmasıyla ilgili bazı tapelerin Meclis'te bloknot haline getirilmesi konusunda, "TBMM Başkanlığı'nın inceleme başlattığını" söyledi.

TBMM BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı, 'Yolsuzluk Tapeleri ve Gizli Bilgiler Not Defteri Oldu' yönündeki haberler üzerine yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti: "TBMM'de çevrenin korunması ve gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakılmasına destek olunması amacıyla "Çevre Dostu Meclis" projesi kapsamında bir dizi etkinlik hayata geçirilmiştir. Bunlardan biri de kullanılmış kağıtların bloknot haline getirilmesidir. TBMM Basımevindeki atık kağıtlar bu çerçevede biriktirilmekte ve tekrar kullanılmak üzere bloknot yapılmaktadır. Söz konusu habere konu olan belge ve tutanaklar bastırılarak dağıtılan ve TBMM'nin internet sayfasında da yer alan 9/8 esas numaralı Meclis Soruşturma Komisyonu raporunda yer almakta olup herhangi bir gizliliği bulunmamaktadır. Nitekim habere ait fotoğraflarda yer alan "S.Sayısı 681' ibaresi de kullanılan kağıtların komisyon raporundan artan müsveddeler olduğunu açıkça göstermektedir. TBMM'de geri dönüşümü ve tasarrufu teşvik amacıyla başlatılan atık kağıtların bloknot olarak yeniden değerlendirilmesi uygulaması yaklaşık 2 yıldır devam etmektedir.Kamuoyunun bilgisine sunulur."

LEVENT GÖK'TEN TEŞEKKÜR

CHP grup başkanvekili Levent Gök Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada 4 eski bakan hakkındaki yolsuzluk iddialarının görüşüldüğü soruşturma komisyonu tutanaklarından Meclis matbaasında yapılan çevreci blok notları gösterdi. Gök meclis başkanlığına çevreci uygulaması için teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Not Defteri Levent Gök Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (4)

Demokrat:

Eyy salak koyunlar, ne diyecem, hiç tasalanmayın, bu defterde montajdır, sizin ahlakınız, şerefiniz, aklınız ve müslümanlığınız gibi. Bizim salaklar ülkesinde suç işlemek ayıp değil suçduyurusu ayıpdır.

4
0
yanıtYanıtla
Illet:

Cayci takimi din tüccarligi yaparak siyaset adami olursa, calar, gizli tutayim derken, yüzüne gözüne bulastirir, tehditler savurur. . . Ne diyeyim AKP denilen cete iste.

2
0
yanıtYanıtla
ak trol:

çalmak adamlıksa adam gibi adamız

2
0
yanıtYanıtla
mutalip:

bügüne kadar bu siteyi takip ediyordum ama bundan sonra hiç bakmayacağım . haber dediğin tarafsız olur işine gelen yorumu bırakmak yada silmekle haberci olunmaz . . yazıklar olsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title