Haberler

Tanju Özcan, Altılı Masa'ya mektup yazdı: Beni aday yapın, Erdoğan'ı yeneyim

Güncelleme:

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak öne çıkmasının ardından gözler adayın belirlenmesi için 6'lı masaya çevrilirken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altılı Masa'ya mektup yazarak adaylık talebinde bulunan Özcan, "Ben AK Parti ve MHP seçmeninden de yoğun bir destek almışım, oy almışım. Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın. Bu kardeşiniz aday seçilmesi durumunda 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin gerçekleşeceği tarih olarak 14 Mayıs öne çıkarken, adayın kim olacağı konusunda gözler 6'lı Masa'ya çevrildi. Adayın kim olacağı konusunda vatandaşlar merakla beklerken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da düzenlediği basın toplantısıyla altılı masaya seslendi.

"6'LI MASAYA MEKTUP YAZDIM"

Altılı masaya bir mektup gönderdiğini söyleyen Özcan, "Bugüne kadar yaptığım en ciddi açıklamalar olacaktır. 6 lidere ayrı ayrı yazmak durumunda kaldım bu mektubu, az sonra göndereceğim. Bu mektup göreve talip olma ve aynı zamanda meydan okuma metnidir"

"BEN AK PARTİ VE MHP SEÇMENİNDEN DE DESTEK ALDIM"

Açıklamalarını sürdüren Özcan, şunları söyledi: "Ben AK Parti ve MHP seçmeninden de yoğun bir destek almışım, oy almışım. Yaklaşık 20 yıl sonra belediyeyi geri almış olduk. Belediye başkanlığı görevimin 4 yılını tamamladım.

"ADAYI UZAKLARDA ARAMAYIN"

Göreve gelmemden bu yana en az 20 anket şirketi Bolu'da araştırma yaptı, 2-3 tanesini ben yaptırdım. Ben hepsinde en başarılı 3 belediye başkanından birisi olarak ölçüldüm. Bunu da 6'lı masa isterse bütün anket şirketlerine sorabilir. Erdoğan'a karşı benden daha çok seçim kazanmış gerçek bir Türk milliyetçisi aday bulursanız ona sözüm yok. Sayın Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın. Bu kardeşiniz aday seçilmesi durumunda 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek.

"BEN ERDOĞAN'A MEYDAN OKUYORUM"

Kazanacak aday olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü defalarca ispat etmiş, Erdoğan'ı yüzde 65 oyla Cumhurbaşkanı seçildiği Bolu'da açık şekilde hezimete uğratmış olan Tanju Özcan kardeşinize yol veriniz. Ben Erdoğan'a meydan okuyorum"

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Altılı Masa Tanju Özcan AK Parti Bolu MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

kadir tascı:

Biz gönül verdik sen ömür ver Ya Rabbi... Tayyip Erdoğan'ı devirmek evvel Allah öyle kolay değil yüz yıl da 1 gelir öyle bir lider ikinci Abdülhamid Han'ı kolay kolay yedirmez bu millet

166
154
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Allah senden alsin onada degil sokak hayvanlarina versin

yanıt1
yanıt0
Murat Sevinç:

Aha biri daha çıktı gelin gelin hepiniz birlikte gelin reis sen neymişsin be ülke ülke olalı recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider gelmedi gel tanju gel müerrem kaybedersem tavuk beslerim dedi sen ne yapacan

155
117
yanıtYanıtla
Cengiz Ayhan:

Aç tavuk buğday ambarı misali

139
59
yanıtYanıtla
Memoli Kacar:

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır, bir sen eksiktin sen kim Recep Tayyip Erdoğan kim

125
51
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Farkındamısınız ülkem için çalışacağım milletim için şunları şunları yapacağım demiyor.. Tek hedef Erdoğanı indireceğim. Gelde bunlara oy ver. Umurlarında bile değiliz

123
50
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

Allah verede seçimden önce açıklasalar adaylarını seçim sonrasına kalma olasılıgı bile var :)

140
29
yanıtYanıtla
ılgaz yaman:

31. 12. 2023 tarihinde Kesinlikle açıklayacağız demiş. Merak etme aciklanacak

yanıt0
yanıt0
Selim Güler:

Yaw hepiniz topunuz gelin ne yazar.Reis sizi hallac pamugu gibi dagitacak merak etmeyin.Reis %60 üzeri alacak demedi demeyin.

97
65
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

beni aday yapın Erdoğan ı yeneyim dememiş.. köle ve piyonunuz olurum, her dediğinizi yaparım demiş Tanju özcan

117
35
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title