Haberler

Tahliye Edildi

Ergenekon Soruşturması Kapsamında Tutuklanarak Cezaevine Konulduktan Sonra Rahatsızlanınca Hastaneye Kaldırılan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı, Tahliye Edildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulduktan sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı, tahliye edildi.

Avukatları dün, savcılık aracılığı ile İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne Manisalı’nın sağlık durumunu içeren bir dilekçe vererek tutukluluğuna itiraz etti. Ergenekon Soruşturması’nı yürüten savcılar da bu doğrultuda mütalaa vererek Manisalı’nın tahliyesini talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, Manisalı’nın tahliyesine karar verdi.

Erol Manisalı, dün, tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu. Ameliyat ile Erol Manisalı’nın sol göğsündeki kanserli kitle alındı. İki saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan Manisalı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Mahkeme hakimi Metin Özçelik imzasını taşıyan kararda ise, "Şüpheli Erol Manisalı’nın 3 Haziran 2009 tarihli Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin raporuyla, 3 (ileri evre) meme kanseri olduğunun tespit edildiği ve 4 Haziran’da ameliyat edilmesinin planlandığı anlaşıldığından Manisalı’nın sağlık durumu sebebiyle bihakkın tahliyesine karar verildi" denildi.

Prof. Hilmioğlu yüz felci

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu da yüz felci geçirdi. Hilmioğlu, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi’nden Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title