Haberler

Sultanlar İlk Sınavında Umut Verdi

Güncelleme:

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, hazırlık kampı için gittiği Bursa'da ilk hazırlık karşılaşmasını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile oynadı.

Dört set üzerinden oynanan karşılaşmada temsilcimiz, oynadığı oyunla gelecek için umut verdi.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin iddialı ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, kamp yapmak için gittiği Bursa'da ilk hazırlık maçını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile yaptı. Bursa Üçevler Spor Salonu'nda dört set üzerinden oynanan karşılaşmada takımlar yenişemedi ve 2-2'lik beraberlikle müsabaka sona erdi.

"Kamp Etabını İyi Değerlendiriyoruz"

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, Bursa'daki hazırlık kampının takımın motivasyonunu arttırdığını söyledi. İlk hazırlık maçını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile oynadıklarını ve güçlü ekip karşısında takımın iyi mücadele ettiğini söyleyen Bozkan, 15 Ekim'e kadar sezona hazır olacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Bursa Nilüferspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title