Haberler

Sultangazi'de dükkan açılışında bedava döner dağıtılınca izdiham yaşandı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de yeni açılan bir dönerci tarafından bedava döner dağıtılınca izdiham yaşandı. Sosyal mesafe ve maske takma kuralının hiçe sayıldığı açılışa polis müdahale ederek, kalabalığı dağıttı.

Suriye'li bir kişi Sultangazi'de dönerci dükkanı açarak tanıtım amaçlı açılışta bedava döner dağıttı. Vatandaşların maske ve sosyal mesafe tanımadan akın etmesine neden olan bedava döner izdihamı polis ekiplerinin olay yerine gelerek kalabalığı dağıtmasıyla son buldu.

ADETA BİR BİRİYLE YARIŞTILAR

50. Yıl Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir kişi, dönerci dükkanı açılışı yaptı. Davullu zurnalı açılışta bedava döner dağıtımında bulunuldu. Bedava dönerden almak isteyenler adeta bir birleriyle yarışırken, dönerci dükkanının önünde yoğun kalabalık oluştu.

Sultangazi'de dükkan açılışında bedava döner dağıtılınca izdiham yaşandı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma kuralı hiçe sayıldı. Haber verilmesi üzerine Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerine gitti. Polis, bedava döner almak için bekleyen kalabalığı dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (8)

osman:

insan bu kadar aç olmaz yaa.

2
0
yanıtYanıtla
Babayaro:

Bu günlerde yapılırmı bu aga

2
0
yanıtYanıtla
tunç:

bunların karnı aç değil, gözü aç gözü. vergi vermeden bedava dükkan acıyor süriyeliler . hayat onlara güzel oh.

2
0
yanıtYanıtla
gökhan:

ülkenin ekonomik durumunun özeti

1
0
yanıtYanıtla
hassa:

bu açılışı yapan türkler değil tabelaya ve yana konan afiş bayrağa dikkat edin ülkemizin haline bu şekilde bu bakmayalım lütfen hepside yabancı iyi izleyin

0
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Vah benim milletimin haline vah. Elin mültecisi gelip benim ülkemde dönerci aciyor ve benim ac milletim o mülteciden bir ekmek arasi bedava döner icin izdiahm cikariyor. Suriyeli ne gülmüstür ama size, su eziklere bak diye!

1
0
yanıtYanıtla
AYIP:

YAZIKLAR OLSUN BU TÜRK MİLLETİNİ DÜŞTÜĞÜ HALLERE ZOR GÜNLER BEKLIYOR BİZİ. . .

0
0
yanıtYanıtla
meczup:

bizim milletimiz beleş olsunda ne olursa olsun hiçmi gururur yok sizde kendinizi o duruma düşürüyorsunuz makarna kömür çay döner insanlığınızdan çıkıp kapmak için birbirinizi eziyorsunuz sizlere beleş mezar yakışır zaten bir kısmınız bu gidişle oraya girecek dağıtanlardada kabahat var ben şahsen gecenlerde derelide yem atar gibi dağıtılan milletin üstüne atılan çayları görünce üzüldüm çayı dağıtanlar demekki bunlar bu şekil muameleye layıklar diye düşünüyorlardı biraz gururlu olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title