Haberler

Sultanbeyli'de çıkan yangında hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri memleketlerine gönderildi

Güncelleme:

Sultanbeyli'de çıkan yangında hayatını kaybeden 3 işçiden Muhammed Şahin ve Murat Çolak'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketlerine gönderildi. Yangında yaralanan 2 işçi ise hastaneye kaldırıldı.

SULTANBEYLİ'de işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 işçiden Muhammed Şahin (17) ve Murat Çolak'ın (21) cenazesi memleketlerine götürülmek üzere yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Mimar Sinan Mahallesi, Sarayburnu Sokak'ta bulunan çelik yapı malzemeleri üreten bir firmada çalışan işçilerin kaldığı konteynerde dün saat 07.30 sıralarında çıkan yangında Murat Çolak (21), Muhammed Şahin (17) ve ismi henüz bilinmeyen Yabancı uyruklu bir işçi hayatını kaybetti. Yaralanan Ahmet K. (21) ve Fırat Karadağ (17) ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden 3 işçiden Muhammed Şahin ve Murat Çolak'ın cenazeleri DNA işlemlerinin yapılmasının ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Cenazeler defnedilmek üzere Iğdır'a götürüldü.

ORADA BÜYÜK BİR İHMAL SÖZ KONUSU

Murat Çolak'ın dayısı Arslan Tabera, Dün yangın yerine gittik. Orada büyük bir ihmal söz konusu. Cenazeleri bugün Adli Tıp'tan memlekete gönderdik. Afgan bir arkadaşı sobaya tiner dökerek patlamasına neden oluyor. Bir kişi kendi imkanlarıyla dışarı çıkıyor yaralı bir şekilde. Diğer arkadaşlar itfaiyeye haber veriyorlar. İtfaiye geldikten sonra zaten iş işten geçiyorö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Muhammed Şahin Muhammed Şahin Adli Tıp İş Kazası İtfaiye Adli Tıp Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title