Haberler

Spora Destek Başarı Getiriyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi işbirliği ile Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında 20 spor kulübüne branşlarına göre spor malzemesi dağıtıldı.

SPORCULARA MALZEME DESTEĞİ

Spora olan desteği Beylikdüzü Belediyesi, yaptığı girişimlerle ifade ediyor. Spor Malzeme dağıtım töreninde 20 spor kulübüne malzeme desteği verildi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın, spora yapılan yatırımlarla birçok sporcunun başarılı sonuçlar aldığını dile getirdi. Yalçın, son olarak Soçi'den devam eden Kış Olimpiyatları'nda mücadele eden Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Sporcusu Sebahattin Oğlaga'ya başarı dilerken, Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası'nda üçüncüsü olan Gürpınar İMKB Lisesi öğrencisi Bahadır Güneş'i de kutladı.

Destekler Başarıyı Arttıracak

Beylikdüzülü sporcuların bir yılda elde ettikleri başarıların ödüllendirilmesi programının her yılın Haziran ayında yapılacağını belirten Yalçın, kulüplere malzeme yardımı programının da Ekim'de gerçekleştirileceğini ifade etti. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Yalçın, sağlanan desteklerin spordaki başarıyı da artıracağına dikkat çekti.

"Şampiyon Sporcular Çıkacak"

Programa katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de konuşmasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un sporculara selamını iletti. İstanbul'da kulüpler birliği kurularak spora bu denli destek veren başka bir belediyenin olmadığını belirten Yeşil, yapılan yatırımların Beylikdüzü'ndeki sporda başarı kazanılmasına neden olduğunu ifade etti. Yeşil, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'nin tamamlanmasıyla birçok spor branşında spor yapabilme imkanının doğacağını ve ileride şampiyon sporcuların çıkacağına inandığını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği'nin birlikte organize ettiği programda konuşmalar sonrasında Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, 20 spor kulübüne malzemelerini dağıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Gürpınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title