Haberler

'Söz'den 'Anneler Günü' Sürprizi

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi 'SÖZ', Star TV'de ekrana gelecek 7. bölümüyle yine çok konuşulacak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'SÖZ' dizisi 'Anneler Günü'ne özel bir sürprize imza attı.

Heyecan dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran 'SÖZ'de, 'Özel Kuvvet Timi' üyeleri hiç beklemedikleri bir anda karşılarında annelerini görünce duygusal anlar yaşanıyor. Başarılı müzisyen Soydaner'in 'SÖZ' dizisi için yazdığı özel şarkı sosyal medyada büyük beğeni toplarken, 7. bölüm tanıtımı ise kısa sürede Youtube'de 2 milyonun üzerinde izlendi.

Türkiye'de ilk kez Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen 'SÖZ' dizisi, heyecan ve merakla beklenen 7. bölümüyle 15 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ethem Özışık Anneler Günü Türkiye Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title