Haberler

Soprano Zehra Yıldız Kartal'da Muhteşem Bir Gece İle Anıldı

Güncelleme:

Heidelberg Operasında temsil sonrası geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden soprano Zehra Yıldız için Kartal'da anma gecesi düzenlendi.

Heidelberg Operası'nda temsil sonrası geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Türk operasının sevilen ismi soprano Zehra Yıldız için her yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal'da anma gecesi düzenlendi.

Kartal Belediyesi ve Zehra Yıldız Kültür ve Sanat Vakfı'nın işbirliğiyle düzenlenen anma gecesi, sanat dünyası ve davetlilerin katılımıyla Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Geceye Kartallı sanat sevenler büyük ilgi gösterdi. Anma programı öncesinde bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Zehra Yıldız Türkiye'nin en büyük değerlerinden biridir. Amansız bir hastalık neticesinde kaybettik. Kendisinin anısını Kartal'da yaşatmaya çalışıyoruz. Hem anıyoruz hem de bir müzik ziyafeti alıyoruz. Gece ye katkısı olan Zehra Yıldız Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı ve Zehra'nın eşi Süha Yıldız'a teşekkür ederim" dedi.

Öz'e yaptığı konuşmanın ardından katılımlarından ve sanata verdikleri destek dolayısıyla Zehra Yıldız Vakfı tarafından bir plaket takdim edildi.

Program yapılan konuşmaların ardından başladı. Sanatseverler önce verilen kokteyle katıldı ardından sergilenen konser performansını büyük bir dikkatle izledi. Program çeşitli etkinliklerle ilerleyen saatlere dek sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Yıldız Kültür Bülent Ecevit Altınok Öz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title