Haberler

Son Dakika! Terör örgütü PKK/YPG'nin suikastçısı Dilbirin Kaçar, MİT'in Suriye'deki operasyonuyla Türkiye'ye getirildi

Güncelleme:

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terör örgütlerine yönelik mücadelesi aralıksız devam ediyor. TSK, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü hedeflerini bir bir ortadan kaldırırken, Milli İstihbarat Teşkilatı da Suriye'de başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SUİKASTÇISI" DİYE BİLİNİYOR

Bu operasyon kapsamında terör örgütü PKK/YPG'nin suikastçısı olarak çeşitli eylemlere katıldığı belirlenen Dilbirin Kaçar, Türkiye'ye getirilerek yargıya teslim edildi.

PKK'YA 2015 YILINDA KATILDI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütüne 2015'te Siirt'te katılan Kaçar, yaklaşık bir yıl Cudi ve Gabar bölgelerinde faaliyet yürüttükten sonra 2016'da Suriye'ye gönderildi.

Irak'ın Sincar ilçesinde suikastçı eğitimi alan Kaçar, Ocak 2018'deki Zeytin Dalı ve Ekim 2019'daki Barış Pınarı harekatları sırasında örgüt adına çeşitli eylemlerde yer aldı.

AYN EL ARAP'TA SÖZDE KOMUTAN OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

Kaçar'ın son olarak Türkiye'nin olası harekatına karşı Ayn El Arap bölgesine takviye güç olarak gönderilen timin sözde komutanlığını yaptığı belirlendi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

PKK Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (11)

Demir Acer :

idam sart sallandirin gitsin

77
5
yanıtYanıtla
Murat Demir Demir:

Keşke getirip ülkemizi kirletmeseydiniz . Oracıkta temizleme ne güzel olurmuş

65
6
yanıtYanıtla
Vural Bay:

Mit güleni getirsin Suriye yılgeçen hanı saten aldığını getirir ne olacak

16
29
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Yasama hakki olduguna süpeliyim

32
5
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

ASIN

32
3
yanıtYanıtla
Emre Balan:

Bu bit surulerinin sac tipleri boyle mi olmak zorunda? gebereni de ayni sac, canlisi da..Uyku haram size artik.

20
2
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

getirmeyin bunları orada infaz edin

21
1
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Bu tipleri kobay olarak kullanın. özellikle yeni çıkarılması gereken tarımsal ilaçları, fare , haşere ilaçlarını bu gibilerin üzerinde deneyin.

19
1
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Biraz da refah mutluluk getirseniz ne olur....

12
8
yanıtYanıtla
Ali Osman:

Layikina göre mutlu edilsin lütfen, cehennemi özlemis bunlar...

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title