Haberler

Son Dakika! Terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alınan İBB çalışanı tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul'da, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı Şafak Duran çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK üyesi olma suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve örgüt kampında bir grup teröristle çekilmiş silahlı fotoğrafı ortaya çıkan Şafak Duran'ı önceki gün operasyonla yakalamıştı.

İBB'DE ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Pkk'nın dağ kadrosundan örgüt üyeleri ile birlikte silahlı fotoğrafları ortaya çıkan Şafak Duran, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) olarak görev yapıyordu.

TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sorgulanan Şafak Duran., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Mahkemede Duran'ın tutuklanmasına karar verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi PKK Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Haydar:

Madem terör örgütü üyesiydi niye adli siciline temiz işe alınabilir raporu verdiniz.Araştırıp tespit etseydiniz PKKli olduğunu İBBnin suçu ne

65
53
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Dağdaki insanın sicil kaydı mı olur birader mantıklı mı şu dediğin hayatın boyunca dağda yaşa gizle kendini seninde temiz olur sicil kaydın

yanıt25
yanıt11
ali can:

terör örgütü mensubunu koruyup kollamak suçundan dolayı darısı diğerlerine

68
17
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

sorumlularını da tutuklayın çürüsüler hapiste çocuk katilleriyle sırf politik çıkarları için iş tutan herkes yargılansın

63
9
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Rezalet kepazelik. Kurşun sıktığı milletin ekmeğini nasıl yiyebilirsin yada bunu sana nasıl Yemen'e müsade ederler. Haram olsun sana ve sana bu imkanı taniyanlara.

37
8
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

PKK için bağlılık yemini etmiş bir terörist. Aklım almıyor nasıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında işe girer. Hangi teröristler ve hangi makamlarda bu adamı işe alıyorlar.

15
4
yanıtYanıtla
öncevatan :

AH İSTANBUL AHHH...

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title