Haberler

Son dakika... OTOMOBİL KULLANDIĞI SIRADA RAHATSIZLANAN YAŞLI SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde seyir halinde iken rahatsızlanan ve otomobilini park ettikten sonra fenalaşan Hakkı Bulut (78), hayatını kaybetti.

MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde seyir halinde iken rahatsızlanan ve otomobilini park ettikten sonra fenalaşan Hakkı Bulut (78), hayatını kaybetti.

Olay, bugün 15.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 8 Eylül Kemal-Neşen Dömekeli İlkokulu önünde meydana geldi. Güzelyurt Mahallesi'nde doğru seyir halindeyken rahatsızlanan 78 yaşındaki Hakkı Bulut, otomobilini okulun önüne park etti. Otomobilden inerek, bir ağacın dibine çöken yaşlı adam bir anda yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar okulun hemen karşısında bulunan sağlık ocağına bilgi verdi. Yeni Mahalle 4 Nolu Sağlık Ocağı'ndaki hekimler yere yığıldığı noktada Bulut'a ilk müdahaleyi yaptı ancak tüm müdahalelere rağmen, Bulut olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olayın gerçekleştiği adrese sağlık ve polis ekipleri de geldi. Öte yandan olayı haber alır almaz olay yerine gelen Bulut'un oğlu Beynur Bulut ve gelini gözyaşlarını tutamadı. Savcılığın incelemesinin ardından kalp krizi şüphesiyle öldüğü belirtilen Bulut'un cenazesi morga götürüldü.

'KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNİ ANLADIM'

Olaya tanıklık eden vatandaşlardan Erdal izci (46), "Buradan geçerken gördüm. Araçtaydı. Rahatsızlanınca otomobili park etti. Park ettikten sonra üzerindeki eşyaları aracına bıraktı. Ağacın dibine çöktü ve kalp krizi geçirdiğini anladım. Yakınımızdaki sağlık ocağına gittim, doktorları çağırdım. Müdahale ettiler ama kurtaramadılar, şahıs hayatını kaybetti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkı Bulut Eylül Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title