Haberler

Arazi yüzünden çıkan kavgada baba ve oğlu can verdi

Güncelleme:

Samsun'da Y.A isimli bir şahıs, arazi nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı İsmail Keskin'i ve oğlunu silahıyla ateş ederek öldürdü. Jandarma kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde arazi anlaşmazlığı baba ve oğlunun ölümüne neden oldu. İddiaya göre, Tepealtı Mahallesi Abazalar mevkisinde Y.A. (51) ile İsmail Keskin (56) ve oğlu Mahir Keskin (34) arasında yeni aldıkları tarla nedeniyle tartışma çıktı.

SİLAHINI ÇIKARIP ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Y.A. belinden çıkardığı silahla İsmail Keskin ve oğlu Mahir Keskin'e ateş açtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

BABA VE OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yapılan ilk incelemede Mahir Keskin'in hayatını kaybettiği belirlendi, yaralı halde bulunan İsmail Keskin sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba İsmail Keskin de hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarma kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Keskin Salıpazarı Jandarma Samsun Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet AKGÜL:

değer miydi cana kıymaya, tüm dünyada ki araziler senin olsa ne olacak. bir karınca dahi incitilmez arazi için. çok üzüldüm.

21
2
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Dünya malı için insanlar neden bir birlerini öldürüyor ki, hayat denen hikayenin sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

20
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Satın aldığı arazi hazine arazisi mi?köylü arasına nifak sokan Son iki yildaki işlenen arazi cinayetleri araştırılmalı.

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title