Haberler

Son dakika haber... 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Ercan Kayabaşı,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Ercan Kayabaşı,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Aydınlar Konaklama Tesislerinde düzenlenen programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Hakan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Kahraman Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Koç, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Fatma Demir, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Nusaybin Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Dilmen, Şehit Gazi Birlik-Sen Mardin İl Başkanı Yusuf Akalp, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kaymakam Kayabaşı, şehit ve gazilerin üstün cesaret ve kahramanlıkları sayesinde ülkenin dimdik ayakta olduğunu belirtti.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kayabaşı, şöyle konuştu:

"Onların kararlı duruşu ve fedakarlığı olmasaydı bugünleri göremezdik. İnsanoğlu için biricik olan canıdır, şehitlerimiz ve gazilerimiz canlarından vazgeçmek suretiyle gövdelerini ortaya koyarak vatanımızın müdafaası, bayrağımızın inmemesi ve ezanımızın dinmemesi için üstün gayret gösterdiler, bu uğurda bedel ödediler. Bizler de devlet olarak bunun bilincindeyiz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman emrindeyiz."

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Kayabaşı 18 mart Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

UEFA Konferans Ligi finalistleri! 2024 UEFA Konferans Ligi finaline kimler kaldı? UEFA Avrupa Ligi finalistleri! 2024 UEFA Avrupa Ligi finaline kimler kaldı? Osayi-Samuel sakatlandı mı, sezonu kapattı mı? Eurovision kim kazandı, hangi ülke 1. oldu 2024? Eurovision CANLI izleme linki var mı? 2024 Eurovision hangi kanalda yayınlanıyor? 10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title