Haberler

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden polis memuru Akkaya'nın intiharına ilişkin açıklama: Mobbing iddiaları doğru değil

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü, polis memuru Halil Akkaya'nın mobbing nedeniyle intihar ettiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını, geride bıraktığı bir notun da söz konusu olmadığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Birgün gazetesinin internet sitesi ve bazı sosyal medya platformlarında yer alan '22 yaşında bir polis memuru mobbing nedeniyle intihar etti' başlıklı haber üzerine açıklama yapılması zorunluluğunun doğduğu belirtildi.

"MOBBİNG İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Halil Akkaya'nın intiharının kendilerini derinden üzdüğü belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Ancak acı olayın, Birgün gazetesi ve bazı sosyal medya platformlarında iddia edildiği gibi mobbing ile ilgisinin bulunmadığı yapılan tespitler sonucunda anlaşılmıştır. Hayatına son veren polis memurunun, Koruma Büro Amirliği'nde görevli olduğu iddiası kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Haberde yer aldığı şekliyle polis memuru Halil Akkaya'nın geride bıraktığı bir not da söz konusu değildir. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili yaptığı açıklamada belirtildiği üzere, polis memuru Halil Akkaya, Beşiktaş ilçe Emniyet Müdürlüğü Levent Polis Merkezi Amirliği'nde görevli olup; meslektaşımızın intiharının iddialarla bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu asılsız iddialar, polis teşkilatımızın ve merhum polis memurumuzun ailesinin acısını daha da arttırmaktadır. Meslektaşımızın acılı ailesine başsağlığı, polis teşkilatımıza ve mesai arkadaşlarına sabırlar dileriz."

BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETMİŞTİ

30 Ocak saat 15.00 sıralarında Eyüpsultan, Göktürk Yolu'nda, Beşiktaş ilçe Emniyet Müdürlüğü Levent Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru Halil Akkaya ormanlık alanda beylik tabancası ile intihar etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Halil Akkaya Haberler

500

Yorumlar (15)

O ne la:

Bizim ülkemizde hiçbir makam/mevki sahibi suçunu yada hatasını kesinlikle kabul etmez!!! Bu bir devlet geleneği haline gelmiştir..

35
2
yanıtYanıtla
geronimo:

Siz mobbing olayının olup olmadığını emniyet müdüründen değil emir altında ki polislere sorup öğrenin daha sağlıklı olur.

18
1
yanıtYanıtla
Hakkı:

Doğru ama o polislerde korkar gercegi asla söyleyemezler. Ancak onların arasına memur kılığında bir istihbaratçı veya bir yetkili girsin bakalım kendi aralarında nasıl konuşuyorlar da görün bakalım. Hadi bi Deneyin ozaman nasıl gerçekleri anlarsınız.

yanıt7
yanıt0
Osmanlı:

Ey EGM sivil personel hakkını helal etmiyor . Ben mobingin babasını yaşadım Allah tan korkum olduğu için irademi korudum . Biz sivil memurlar sizin keyfi ve şahsi işinizi yapmaya gelmedik devletimize çalışmaya geldik. Hakkımız helal değil size bunu bilin.

18
0
yanıtYanıtla
arda:

Mobbing bütün kamu kurumlarında var cezaevlerinde çalışan personel komisyon memuru olduğu için mobbingin en fazla yaşandığı yerler cezaevleri helede bu pandemi sürecinde İzmirdeki cezaevlerinde çalışan personele bir baksınlar özelliklede aliağada bulunan kampüste çalışan memurlar .

15
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Mobbing kim yok diyorsa Allah şahit Mobbing nerdeyse her kurumda var hemde fazlası ile dibine kadsr ve üstelik.

14
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Kimin gücü kime yeterse

yanıt12
yanıt0
DURAN TEKERLEK:

tabi inkar edecekler

10
2
yanıtYanıtla
Muhiddin..:

Dün sabah baltalimanında babası ve kardeşi olduğu tahmin ettiğim kişileri gördüm yüzlerinden acıları anlaşılıyordu. Bizim gibi garip köylü insanlardi. Ah be kardeşim keşke böyle etmesetdin.

8
0
yanıtYanıtla
es:

eskı emeklı polıslerın maaşları arabaları telsızleri elbıseleri cok kötüydü ama isyan etmediler tabıki eeskı yıllardada kötü polısler vardı o baska ama şon yıllardakı polısler cok rahatlar eşlerı de memur çıft maaş arabaları evlerı var askerlerde dahil yınede mutlu olamıyor bazıları yaşlı polıslerden nasıyat almalılar allah kımseyı bu bu olayı yaşatmasın ıntıhara gerek yok ıstıfa edersın buyuk günah

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title