Haberler

Soma'da Trafik Kazası: 9 Yaralı

Manisa'nın Soma ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Manisa'nın Soma ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Kaza, Soma çıkışında asri mezarlığı yanındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Soma'dan Kırkağaç istikametine seyreden Özcan Zincir idaresindeki 45PA1623 plakalı otomobile, aynı yöne giden Ahmet Atak idaresindeki 45YA4776 plakalı otomobil tam kavşağın bulunduğu noktada arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen 45PA1633 plakalı otomobilde bulunan şoför Ramazan Zincir (28), Nejla Zincir (26), Yasemin Zincir (34), Rümeysa Zincir (14), Mihriban Zincir (4) ve 45 YA 4776 plakalı araçta bulunan şoför Ahmet Atak (48), yolcular Emine Zeren (36), Semih Zeren (12) ve Merve Zeren (6) yaralandı. Yaralılar, Soma ve Kırkağaç ilçesinden gelen ambulanslar ile Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

4 YAŞINDAKİ MİHRİBAN KORKUTTU

Yaralılar arasında bulunan 4 yaşındaki Mihriban Zincir için seferber olan sağlık görevlileri, küçük kızın bilincinin yerinde olup olmadığını kontrol etmek amacıyla konuşturmaya çalıştılar.

Ramazan Zincir ve ailesinin Kırkağaç ilçesinde bulunan bir yakınlarına iftara gitmek için yola çıktıkları, iftar saatinde Soma çıkışından tekrar geriye dönmek istedikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Çok sayıda polis ve jandarma ekibinin kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Soma İlçe Emniyet Müdürü Cahit Şahin, kaza sonrasında Soma Devlet Hastanesi'ne giderek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atak Kırkağaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title