Haberler

Uyuşturucu Kullanan Genç, Çırılçıplak Cadde Ortasında Yürüdü

Güncelleme:

Osmaniye'de uyuşturucu kullandığı ileri sürülen genç, soyunarak çırılçıplak sokak ortasında yürüdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polisler genç adamı gözaltına aldı.

Osmaniye'de uyuşturucu kullandığını ileri sürülen genç, soyunarak çırılçıplak sokak ortasında yürüdü. Karakola götürülen genç, daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

YOLDA YÜRÜRKEN KIYAFETLERİNİ ÇIKARMAYA BAŞLADI

Osmaniye'de kent merkezindeki Atatürk Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen M.Y., yolda yürürken kıyafetlerini çıkarmaya başladı.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Bir süre çırılçıplak yürüyen M.Y., çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülen M.Y., daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. M.Y., ifadesinin alınmasının ardından çağırılan ailesine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Osmaniye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (36)

bukeT:

Allah kımseyi akıl saglıgından etmesin

28
0
yanıtYanıtla
SAKALLI:

TEK DERDI IYI BIR DAYAK

8
11
yanıtYanıtla
xc:

Düsüncen rumuzuna yansımıs Kız bebeklerini diri diri gömen bir ırkın taklitini yapan türk mu olur ?

yanıt1
yanıt3
MEHMET:

Cahiliye döneminin irki olmaz tüm Araplari kast etme bence isin ucu baska yere gidiyor. Asya da da cahiliye dönemi vardi onlarla ilgili paylasim yapalimmi simdi. Bende Türküm ama Türk irkinida kusursuz gösterme cabana hayranim . Vatanin satan Türkler diri diri gömülmeli mesela

yanıt0
yanıt0
ERENDERDİÇOK:

Geçmiş olsun kardeşimiz tedavisini olup sağlıklı hayat sürecektir.

15
2
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

ben çoğu bayanı bilhassa sahil kentlerinde sadece o bölgenin orta noktasını kapatıp çerçeve dısarda gerisi çırıl çıplak çok gördüm burda kişi erkek olunca heralde haber yapma gereği duyulmuş eşitlik var ülkede arkadaş bizde istediğimiz gibi gezcez

7
6
yanıtYanıtla
MÜLAYİM SERT:

demek sen milleti röntgenliyorsun utanmıyormusun

yanıt4
yanıt2
FBLi:

seriyatsiz bir ülkeden baska ne beklenir?

5
8
yanıtYanıtla
CONI:

Osmaniye kimin memleketi :D :D :D

8
4
yanıtYanıtla
KONI:

erkek adamın malı meydandadır

yanıt4
yanıt9
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title