Haberler

SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ, EVLERİ SU BASTI

Güncelleme:

Bursa'da fırtına sonrası başlayan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı. Rögarların taşması ile yollarda çökme meydana gelirken, özellikle Yıldırım ilçesindeki sokaklar göle döndü. Maltepe Mahallesi 1. Çinko Sokak'taki 3 katlı binanın bodrum katını su bastı. Evdeki eşyalar çamurla kaplanırken, Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi ekipleri, suları tahliye çalışması başlattı. Bina sahibi Zahide Oral, evinin bulunduğu yerin dere yatağı olduğunu belirterek, 'Çoktan beri yol çalışması var. Kaç gündür diyorum, buradan araba dönmesin. Evimi istimlak edin ya da yolu açmayın, kapatın dedim. Kaç gündür hasta hasta sabahlara kadar nöbet tuttum. Su basan ev benim kiracım, yukarılara kadar da her yer battı. Ne diyeyim, daha ne diyeyim, kimi kime şikayet edeyim? Bu yağmurda yazık günah millete. Her sene bu olayı yaşıyorum' dedi.

SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ, EVLERİ SU BASTI

Bursa'da fırtına sonrası başlayan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı. Rögarların taşması ile yollarda çökme meydana gelirken, özellikle Yıldırım ilçesindeki sokaklar göle döndü. Maltepe Mahallesi 1. Çinko Sokak'taki 3 katlı binanın bodrum katını su bastı. Evdeki eşyalar çamurla kaplanırken, Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi ekipleri, suları tahliye çalışması başlattı.

'HER SENE BU OLAYI YAŞIYORUM'

Bina sahibi Zahide Oral, evinin bulunduğu yerin dere yatağı olduğunu belirterek, "Çoktan beri yol çalışması var. Kaç gündür diyorum, buradan araba dönmesin. Evimi istimlak edin ya da yolu açmayın, kapatın dedim. Kaç gündür hasta hasta sabahlara kadar nöbet tuttum. Su basan ev benim kiracım, yukarılara kadar da her yer battı. Ne diyeyim, daha ne diyeyim, kimi kime şikayet edeyim? Bu yağmurda yazık günah millete. Her sene bu olayı yaşıyorum" dedi.

Mehmet İNAN/BURSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldırım Belediyesi Maltepe Mahallesi Yıldırım Fırtına Bursa Hava Durumu Yerel Haberler Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title