Haberler

SOBADAN ZEHİRLENEN ANNE VE KIZI, DEFNEDİLDİ

Güncelleme:

KONYA'da sobadan sızan karbonmonaksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Havva Kayalı (68) ve kızı Burçin Şahin'in (42) cenazeleri defnedildi.

KONYA'da sobadan sızan karbonmonaksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Havva Kayalı (68) ve kızı Burçin Şahin'in (42) cenazeleri defnedildi. Olay, dün Selçuklu ilçesi Tatköy Mahallesi 16491'inci sokakta meydana geldi. Hasan Kayalı, eşi Havva Kayalı ve kızları Burçin Şahin, sahur yemeğini yedikten sonra ısınmak için kömür sobasını yakıp uyudu. Konya merkezde yaşayan akrabaları gün içinde aileye ulaşamayınca mahalle muhtarına haber verdi. Eve giden muhtar, kapıyı açan olmayınca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler eve girdiğinden Havva Kayalı ve kızı Burçin Şahin'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Hasan Kayalı da yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Kayalı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Havva Kayalı ve kızı Burçin Şahin'in cenazeleri bugün öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Hocacihan Mezarlığı'na defnedildi. Burçin Şahin'in eşi inşaat işçisi Yaşar Şahin'in çalışmak için Mersin'e gitmesi nedeniyle birkaç gündür ailesinin yanında kaldığı belirtildi. Kayalı çiftinin ise yaklaşık 2 ay önce yine sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri öğrenildi.

SOBADAN ZEHİRLENEN ANNE VE KIZI, DEFNEDİLDİ
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kayalı Selçuklu Konya

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });