Haberler

Siyasi yasak getirilen Canan Kaftancıoğlu, "Bundan sonra ne yapacaksınız?" sorusuna yanıt verdi: İşimin başındayım

Güncelleme:

Yargıtay, geçtiğimiz hafta CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 ayrı suçtan aldığı 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onadı. Siyasi yasak da getirilen Kaftancıoğlu'nun görevine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Kaftancıoğlu "Bundan sonra nasıl hareket edeceksiniz?" sorusuna; "Görevimin başındayım" sözleriyle yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında, geçtiğimiz hafta sosyal medya paylaşımları nedeniyle "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak", "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

SİYASİ YASAK GETİRİLDİ

Kaftancıoğlu'na siyasi yasak da getirilirken, CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütüp yürütemeyeceği merak konusu oldu. Bu konuda sürecin nasıl ilerleyeceğine dair farklı iddialar ortaya atılırken, beklenen açıklama Kaftancıoğlu'nun kendisinden geldi.

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ulaştığı Kaftancıoğlu, "Bundan sonra nasıl hareket edeceksiniz?" sorusuna; "Görevimin başındayım" yanıtını verdi.

PARTİ MECLİSİ'NDE YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Öte yandan bugün toplanacak olan CHP Parti Meclisi'nde de gündem yoğun olacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sunuşuyla başlayacak toplantıda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) raporu görüşülecek. Seçim ve seçim güvenliği hazırlıklarının ele alınacağı toplantıda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezalarının onanması sonrası çizilen yol haritası da tartışılacak.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

rap düelloları:

Ehh bundan sonrası kodes, hadi hayırlısı...

176
19
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

rapçi biliyormusun bu verilen karar emsal olacak tüm oyverdiğin akmhp nin on sene önceki twettlerine baksan sadece yüzde 3 ü suçsuz yani hepiniz için bu karar emsal olacak ve kendi ayağınıza sıktınız.

35
137
yanıtYanıtla
Samil Adamcıl:

Almanya,ya gitsin nede almanya Türkiye düşmanları cenneti bunlarda bu ülke düşmanlığı olduğu sürece tüm ab ülkeleri kapılarını sonuna kadar açacaktır kullanışlı aparat olmak beceri ister

92
21
yanıtYanıtla
Ismail Alkan:

siyasi kararmış. abd, almanyanın ağzına bakarsanız, fetöşün pkk nın böyle oyuncağı olursunuz.

74
22
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Bu siyasi kararları veren hakimler savcılar, yarın iktidar değiştiği zaman o mevkilerde nasıl adalet dağıtılmasını beklenecek? Sadece fuzuli maaş alacaklar.

19
60
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Muhalefette bu kafa olduktan sonra iktidar değişmeyecek ki

yanıt37
yanıt7
Eray Içkaya:

ADINDA HALK OLUP HALKA RAĞMEN KİŞİLER İLE YÜRÜMESİ CHP Yİ MUHALEFETE MAHKUM EDEN YEGANE SEBEPTİR.

51
14
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

arkadaş yazmış. Solcu birisi neden almanya ingiltere fransa abd ye gitsin. Emperyal ülke bunlar. Giderse Küba gibi yerlere giderler. ayfon kullanmaz rezidansta oturmaz.

32
13
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Bak ne güzel dedin solcu adam yapmaz onu ama emperyal uşağı (ABD) kemal ve ekibi ilk gideceği yer ABD dir Küba değil

yanıt53
yanıt13
Cengiz Özen:

Yaw he he ihtiyar. Sana göre, Bay Kemal, çocuklarını Amerika'da okuttu ve askerliği bedelli yaptırdı.

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title