Haberler

Sivasspor'un Yeni Transferi Yiğit Sağlık Kontrolünden Geçti

Sivasspor'un yeni transferi Yiğit sağlık kontrolünden geçti Medicana Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir sağlık kontrolünden geçirildi.

Sivasspor'un yeni transferi Yiğit sağlık kontrolünden geçti

Medicana Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir sağlık kontrolünden geçirildi.

Kardemir Karabükspor'dan transfer edilen Yiğit İncedemir bu sabah Sivas Medicana Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçirildi. Çeşitli testler yapılan futbolcu da her hangi bir probleme rastlanmadı.

'BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM'

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yiğit İncedemir, Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, Sivasspor gibi çok büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada taraftara, Sivas kentine layık olmak için çok çalışacağım. İnşallah iki taraf içinde hayırlısı olur. Güzel olacak diye düşünüyorum. 2 senelik sözleşme imzaladık. Sivasspor'un tabi ki de her zaman bir hedefi var. Ben de bunun bilincindeyim, yani bunu bilerek buraya geldim. İnşallah da Sivasspor'un hedeflerine benim de bir katkım olur diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yiğit İncedemir Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title