Haberler

Sivas kangalının bisiklet kamerasına takılan görüntüsü İsviçre'yi karıştırdı

Güncelleme:

İsviçre Alpleri'nde çiftçilik yapan bir kişi tarafından bölgeye getirilen kangal, Yorkshire Terrier cinsi köpeği ağzında taşırken görüntülendi. Kangal tarafından telef edildiği öne sürülen köpeğin sahibi "Bunlar Alpler'e uygun hayvanlar değil" diyerek şikayetçi oldu. Savcılık soruşturma başlattı.

İsviçre'ye getirilen üç kangal köpeği, İsviçreli bir kadının Yorkshire Terrier cinsi köpeğinin cansız bedenini taşırken görüntülendi. Adli mercilere taşınan olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Dört yaşındaki köpeğin sahibi olan Flims kentinden Gabi Christoffel, bir hafta önce kangalla bahçesinin önünde karşılaştıktan sonra kaybolan köpeğinin izini bulamadığı için polise başvurmuştu. Yaklaşık bir hafta sonra ortaya çıkan görüntülerde, bir kangal köpeğinin ağzında bir küçük bir köpek ölüsüyle dağ yolunda gezdiği tespit edildi.

Sivas kangalının bisiklet kamerasına takılan görüntüsü İsviçre'yi karıştırdı

"BU ÇOBAN KÖPEKLERİ ALPLER'E UYGUN DEĞİL"

Blick Gazetesi'ne ulaştırılan bir bisikletlinin kamerasındaki görüntüleri gören Yorkshire Terrier'in sahibi, "Bu kesinlikle benim köpeğim. Bu çoban köpekleri Alpler'e uygun değiller" ifadelerini kullandı.

Sivas kangalının bisiklet kamerasına takılan görüntüsü İsviçre'yi karıştırdı

BEKÇİLİK YAPMALARI İÇİN GETİRİLMİŞ

Görüntülerde bir patikada arka arkaya yürüyen üç kangalın, burada çiftçilik yapan biri tarafından getirildiği, Jenna (8), Shila (2) ve Ben (2) adlı köpeklerin bir sürüye bekçilik ettiği belirlendi.

"AĞZINDA BİR ŞEY VARDI, TAVŞAN SANDIM"

Görüntüye çeken bisikletli, "Bizim tehlikeli olmadığımızı görünce bu köpekler sakince yanımızdan geçti. Öndekinin ağzında bir şey vardı, önce tavşan sandım. Sonra anladık ki bu bir küçük köpek, Yorkshire Terrier'di" diye konuştu.

Kaynak: Sözcü

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

500

Yorumlar (7)

Qwe Qwe:

Kangal onu öldürmüş olsa öyle ağzında taşımaz öldürdüğü yerde bırakırdı. Muhtemelen ya can çekişirken buldu ya da başka bir yirtici parçalarken kurtarmaya çalıştı ama başaramadı taşıyor.

328
17
yanıtYanıtla
Hilmi Can Unal:

Senin köpeğin oraya uygun kangal değil dimi

271
22
yanıtYanıtla
Aykut Çagıl:

Onu Kangal öldürmemiştir sadece sahibine yardım etsin diye götürüyordur

209
25
yanıtYanıtla
Fakır:

kangalı kaçak yollardan götürüyorlar sonra kalkıp şikayetçi oluyorlar ham

134
6
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

önce itlerimiz sonrada bizler oralara böylece geleceğiz tüm dünyaya.

3
22
yanıtYanıtla
Yigit Muzaffer:

YILLARCA BU KÖPEKLERİ BESLEDİM ASKERDE EĞİTİMİNİ ALDIM BÜYÜK VEYA KÜÇÜK NE OLURSA OLSUN KANGAL KORUDUĞU SÜRÜYE VE KENDİNE TEHLİKELİ GÖRMEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYE SALDIRMAZ

7
0
yanıtYanıtla
Giray Çetinay:

Dişinin arasında kalmıştır o kangalın bile haberi yoktur

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title